Е38, окачване (поддръжка)
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Е38, окачване (поддръжка)
Ае нещо не успях да намеря по-сериозна тема относно поддръжката на Е38 (или нещо не съм търсил както трябва) ..... ако може някой, който притежава такава или е имал до скоро да сме "светне" с няколко думи кви са цените по окачването и разни по-важни елементи по колата... нещо съм се "заблеял" по 725 tds (коментарите по "мъртвороденият" модел не ме интересуват) и понеже двигателят ми е ясен, ми е интересно останалите неща как са.....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Mollov
- Мародератор
-
Б@си.... човек да се разкрие и веднага...
Е па има кинти в компютрите, ти кво мислиш
Ма кажи/кажете сега за Е38-ците..... че почнах да ги заглеждам сериозно
Любимото ми BMW все пак 

Е па има кинти в компютрите, ти кво мислиш

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
мойто убеждение е че Е32 е далеч поздрава и евтина за поддръжка
иначе ко да ти кажа
Е38 е 7-ак така че както казваше един колега от форума - минусите са сведени до минимум
проблеми доколкото знам има с пукане на глава при дизеляците ако не се внимава и следни какви са температурите
за други не се сещам
окачването - ако е нивомат евентуално да ти избият гарнитурите на хидравликата от много бясно скачане по дупките ама това е слабо вероятно
като окачване - не е никак евтино ако ще се пазарува от камор
то и иначе не е за всеки поддръжката на такава кола
ПС а ти сещаш ли се кой съм аз
човека с Celeron 566 дигнат до 1105MHz???
иначе ко да ти кажа

Е38 е 7-ак така че както казваше един колега от форума - минусите са сведени до минимум

проблеми доколкото знам има с пукане на глава при дизеляците ако не се внимава и следни какви са температурите
за други не се сещам
окачването - ако е нивомат евентуално да ти избият гарнитурите на хидравликата от много бясно скачане по дупките ама това е слабо вероятно
като окачване - не е никак евтино ако ще се пазарува от камор
то и иначе не е за всеки поддръжката на такава кола

ПС а ти сещаш ли се кой съм аз

- Mollov
- Мародератор
-
Ае по-малко вероятно е да е с нивомат, щото аз ше взимам 725tds, a там май си е екстра, дето по-рядко се слага... иначе M51S ми е ясен и преди да купувам ше му се прави яка диагностика, а ако го купя значи, че водни помпи, термостати, радиатори и прочие и прочие ше се подменят.... няма да има 6-5...
P.S. Сещам се кой си.... тая година няма ли да идваш на 100 GHz? Поне с тоя проц няма да можеш да участваш

P.S. Сещам се кой си.... тая година няма ли да идваш на 100 GHz? Поне с тоя проц няма да можеш да участваш

Цените са като на Е36 умножени по две и някои по три
За да бъда по точен виж в http://www.realoem.com/bmw/ , там ще се ориентираш почти точно в $
, къв ти е проблема.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
няма да идвам
мина ми мерака вече да стапям лагерите на машините
сега съм с Dual P3 и добре върви машинката и съм доволен
мина ми мерака вече да стапям лагерите на машините
сега съм с Dual P3 и добре върви машинката и съм доволен

- Mollov
- Мародератор
-
///Vasko написа:Цените са като на Е36 умножени по две и някои по триЗа да бъда по точен виж в http://www.realoem.com/bmw/ , там ще се ориентираш почти точно в $
, къв ти е проблема.
Ае гледах там вече, само че някои цени на Е36 според "калкулатора" на Дару Кар са си стряскащи, а реално може да се намерят на много по-човешки цени.... аз зат'ва питам... щото нещата по мотора са същите, той все е М51S... автоматичната скоростна (вероятно ще е с такава, въпреки че и ръчка може да взема, ма са по-малко) вече не ми е ясно изобщо за кво става дума... а нещата по окачването ако сравнявам цените от Realoem и проверени в Дару са около х2... но искам да знам от някой сменял за кво иде реч... а не просто да получавам "някви" цени от справочника на Дару. Пък и който е сменял неща по окачването ше знае кво се чупи повече и може да сподели

А що се отнася до останалите "болежки" на самият модел - тях също не ги знам...

8 мнения
• Страница 1 от 1