Малко помощ и съвети за една 725-ца
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Малко помощ и съвети за една 725-ца
Момчета БМВ професиналисти и разбирачи
бих искал малко помощ и съвет.Досега карах Мазда 626 1996 година.Продадох я и сега съм се загледал към луксозния клас.Дилемата ми е между БМВ 7 и Роувър 75.
Седмицата е тази http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi?id ... 1192301017 75-ката е 2001 година с всички екстри.Човека с БМВ се оказа Бургаско гъзе,но няма лошо важното е бизнес да се прави
.Та доста хора ме наплашиха с абсурдно скъпата подръжка на Роувъра(който по принцип повече ме првлича) та съм на път да зимам "Баварецо".Във форума има доста теми за 725;,но така и не намерих лични впечатления.
Та молбата ми е да ме посъветвате и да ми основно инфо за модела(тъй като чувам както от сора на "Определено си заслужава" до " Определено не си заслужава"
).Все пак доста пари са и ако може да ми дадете малко онформация.Основно ме интересува подръжката и консуматвите на този звяр.Мерси предварително 

Седмицата е тази http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi?id ... 1192301017 75-ката е 2001 година с всички екстри.Човека с БМВ се оказа Бургаско гъзе,но няма лошо важното е бизнес да се прави

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Ако не си състезател мятай се на 7мака и особено тая изглежда божествено, но всичко си е до вкус. Аз лично не харесвам Роувара грозна кола ми е, а и имай предвит че се в БМВ форум 

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
бягай далеч от роувъра - няма части , а ако намериш ще са на убийствена цена и е голям трошлек . Верно БМВ-тои с този двигател е тромавичко но ако не си състезател ще изпиташ голям кеф от шофирането . Успех ! 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, това е твоят автомобил
Намери начин да се повозиш с такова БМВ и ще разбереш ...
Георги Пенчев

Намери начин да се повозиш с такова БМВ и ще разбереш ...
Георги Пенчев
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Аз пък бих казал че не е това твоя автомобил!725-ца тдс=
Не се мятай само на външния вид, хубави джанти и стопове и ти можеш да си сложиш, но по-добре събери малко повече парички за по-голям дизел че с тоя 2.5...

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
LeX написа:Аз пък бих казал че не е това твоя автомобил!725-ца тдс=Не се мятай само на външния вид, хубави джанти и стопове и ти можеш да си сложиш, но по-добре събери малко повече парички за по-голям дизел че с тоя 2.5...
Проблема е че паричките не са малко ами с около 10000лв. повече за 730D а това си е доста едно е 15-20 друго 28+ а иначе всичко си е същото за кво да даваш 10000лв. ей така а разликата не е чак толоква голяма слагаш му едно чипче и върви прилично!
2.5 си е отличен мотор за България
.Поне аз така мисля и затова съм се спрял на него.Разбирасе,че редпочитам 750 примерно,но нямам финанси да го храня
.
Мерси за отговорите.Пробвах Роувъра...определено мисля да се спра на БМВ.
И все пак ме интересуваха консумативите и изхранването на това добиче
.Ако може някойгорд собственик на 2.5 да се искаже по въпросаще съм много благодарен.

Мерси за отговорите.Пробвах Роувъра...определено мисля да се спра на БМВ.
И все пак ме интересуваха консумативите и изхранването на това добиче

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
cecoboy написа:
Проблема е че паричките не са малко ами с около 10000лв. повече за 730D а това си е доста едно е 15-20 друго 28+ а иначе всичко си е същото за кво да даваш 10000лв. ей така а разликата не е чак толоква голяма слагаш му едно чипче и върви прилично!
Тва да мислиш, че 725tds е почти като 730d е много сериозна заблуда.... само това ще ти кажа....

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
cecoboy написа:Освен двигателя имам предвид че си е същата кола! Говоря за купето и екстри!
само дето е мъртва по рождение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
cecoboy написа:Освен двигателя имам предвид че си е същата кола! Говоря за купето и екстри!
Да, но реално двигателя и прилежащите му елементи обуславят по-високата цена... а и tds-а ще е '98 набор в най-добрият случай, докато 730d ще е '98 в най-лошия...

12 мнения
• Страница 1 от 1