Чистачки за Е38!?!
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Чистачки за Е38!?!
Колеги покрай започналите дъждове в последните дни видях че нещо не чистят вече добре чистачките ми,реших да ги сменям и за пръв път се загледах че двете са различни една от друга и са по-дълги и от най-дългите които продават в ОМВ а и закопчалката е някаква странна!Някой знае ли от къде мога да си купя аз съм от Варна или поне могат ли да се сменят перата!?!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Re: Чистачки за Е38!?!
cecoboy написа:Колеги покрай започналите дъждове в последните дни видях че нещо не чистят вече добре чистачките ми,реших да ги сменям и за пръв път се загледах че двете са различни една от друга и са по-дълги и от най-дългите които продават в ОМВ а и закопчалката е някаква странна!Някой знае ли от къде мога да си купя аз съм от Варна или поне могат ли да се сменят перата!?!
Отиваш в Автоелит до D&G срещу стадион Черно море и търсиш Краси при него става с поръчка и до една седмица обикновенно пристигат нещата.
Дава доста добри цени за оригинални артикули на БМВ а и не само за БМВ ...

Re: Чистачки за Е38!?!
BMW-X5 написа:cecoboy написа:Колеги покрай започналите дъждове в последните дни видях че нещо не чистят вече добре чистачките ми,реших да ги сменям и за пръв път се загледах че двете са различни една от друга и са по-дълги и от най-дългите които продават в ОМВ а и закопчалката е някаква странна!Някой знае ли от къде мога да си купя аз съм от Варна или поне могат ли да се сменят перата!?!
Отиваш в Автоелит до D&G срещу стадион Черно море и търсиш Краси при него става с поръчка и до една седмица обикновенно пристигат нещата.
Дава доста добри цени за оригинални артикули на БМВ а и не само за БМВ ...
Благодаря колега!

4 мнения
• Страница 1 от 1