Чистачки за Е38!?!

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Чистачки за Е38!?!

Мнение от cecoboy » 07 Авг 2007, 16:36

Колеги покрай започналите дъждове в последните дни видях че нещо не чистят вече добре чистачките ми,реших да ги сменям и за пръв път се загледах че двете са различни една от друга и са по-дълги и от най-дългите които продават в ОМВ а и закопчалката е някаква странна!Някой знае ли от къде мога да си купя аз съм от Варна или поне могат ли да се сменят перата!?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 07 Авг 2007, 16:48

шофьорската е 60см, със стандартна закопчалка, а пасажерската май е изчекната :roll:
Изображение

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Re: Чистачки за Е38!?!

Мнение от BMW-X5 » 08 Авг 2007, 4:37

cecoboy написа:Колеги покрай започналите дъждове в последните дни видях че нещо не чистят вече добре чистачките ми,реших да ги сменям и за пръв път се загледах че двете са различни една от друга и са по-дълги и от най-дългите които продават в ОМВ а и закопчалката е някаква странна!Някой знае ли от къде мога да си купя аз съм от Варна или поне могат ли да се сменят перата!?!

Отиваш в Автоелит до D&G срещу стадион Черно море и търсиш Краси при него става с поръчка и до една седмица обикновенно пристигат нещата.
Дава доста добри цени за оригинални артикули на БМВ а и не само за БМВ ... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Re: Чистачки за Е38!?!

Мнение от cecoboy » 08 Авг 2007, 8:37

BMW-X5 написа:
cecoboy написа:Колеги покрай започналите дъждове в последните дни видях че нещо не чистят вече добре чистачките ми,реших да ги сменям и за пръв път се загледах че двете са различни една от друга и са по-дълги и от най-дългите които продават в ОМВ а и закопчалката е някаква странна!Някой знае ли от къде мога да си купя аз съм от Варна или поне могат ли да се сменят перата!?!

Отиваш в Автоелит до D&G срещу стадион Черно море и търсиш Краси при него става с поръчка и до една седмица обикновенно пристигат нещата.
Дава доста добри цени за оригинални артикули на БМВ а и не само за БМВ ... ;)

Благодаря колега! :) :) :)

Назад към Други модели