БМВ - 7 серия
Модератор: Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
БМВ - 7 серия
От малък съм фен на БМВ и по точно на 7 и 8 серии.
Но живота ми предложи друго (пежо 605).
Хубава кола е но все пак е 92г. и постоянно ми прави проблеми , и затова малко го понамразих. Мисля че до към година ще имам възможност да сменя возилото и вече твърдо съм решен да е БМВ - 7 серия.
4 литровото ми е множко та мисля 3.0 или 3.5
Моля ако някои има такова нека каже общо мнение.
Ще бъда благодарен и на линкове с инфо, плюсове и минуси, слабости и предимства пред други марки и модели. Ауди А6, А8 например.
Поддръжка, разход и всичко което мога да науча за модела.
Учудих се че няма раздел за 7 и 8 серии.
Отново благодаря предварително.

Но живота ми предложи друго (пежо 605).
Хубава кола е но все пак е 92г. и постоянно ми прави проблеми , и затова малко го понамразих. Мисля че до към година ще имам възможност да сменя возилото и вече твърдо съм решен да е БМВ - 7 серия.
4 литровото ми е множко та мисля 3.0 или 3.5
Моля ако някои има такова нека каже общо мнение.
Ще бъда благодарен и на линкове с инфо, плюсове и минуси, слабости и предимства пред други марки и модели. Ауди А6, А8 например.
Поддръжка, разход и всичко което мога да науча за модела.
Учудих се че няма раздел за 7 и 8 серии.
Отново благодаря предварително.

Последна промяна sersem на 03 Фев 2007, 22:18, променена общо 1 път
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
За Е32 и Е38 можеш да прочетеш доста в раздел "Други модели"... там има доста инфо за тези две генерации на 7-цата

- Andronoff
- триногата
-
Един познат си купи е38 740 и който се е качил само с добри впечатления е оставал.. Ама как няма, то лимузина, екстри, гъделчета.. 4 литров мотор (286 коня май беше)..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
..........
Е38 е идеала ми за кола - при първа възможност скачам в 730д
- бензиновите ми харесват повече, но много ми идва разхода на гориво
Карал съм 750и - при нормално каране гори 18-20
смачкаш ли я
гори колкото танк
, но удоволствието е неописуемо имаш чувството, че иска да изрине асвалта това ти ми голямо прасе 

Карал съм 750и - при нормално каране гори 18-20

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Плюса в в Е38 е това че минусите са сведени до минимум
Аз чесно да ви кажа не мога се сетя за минус при Е38, освен това че при 740и , варианта с ръчни скорости
, има кофти навика и на 3-та да тръгва настрани, ама и кутията му е кенефче (може би от многото нютони или ... незнам ) но е кофти определено, един познат сменя вече 3 кутий за 3 години, а в същото време не кара юнашки
Виж какво , защо въобще ни питаш, напрово си взимай една и остави нещата на самотек, тя ще ти покаже колко са и плюсовете , и колко минусите , направи нещата малко по интересни за теб самия

Аз чесно да ви кажа не мога се сетя за минус при Е38, освен това че при 740и , варианта с ръчни скорости

Виж какво , защо въобще ни питаш, напрово си взимай една и остави нещата на самотек, тя ще ти покаже колко са и плюсовете , и колко минусите , направи нещата малко по интересни за теб самия

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, и аз като теб се прекланям пред 7-ците
3,0 дизел версийте с комън рейл
184 к.с. и 193 к.с. са много икономични и приятно пъргави,но с тях има да си сменяш дюзи а дюзите са с цена около 800 лв ако не се лъжа за бройка.Скъпички са за поддръжка и направо не знам къде е "Киро на кирия" да спестяваш от нафта и да буташ пари за страшно скъпи консумативи
Лично аз един ден ,надявам се не след дълго ще намеря начин да си вкарам една 8 цилиндрова Е38 735 с 8 цилидров двигател и 238 конски сили
Бензиновите мотори са чудесни
Като цяло този автомобил е направо една поезия на колела
Паралел между БМВ 7 серия и Ауди А8 не прави,защото аудито е свръх скъп автомобил за поддръжка
Сега не мога да възстановя по памет какво струва техническо обслужване на А8 4,2 ,но знам ,че за масла,филтри,накладки и тем подобни един познат ми сподели цифра от рода на 2500 - 3000 лв
идиотска работа
Георги Пенчев

3,0 дизел версийте с комън рейл

Като цяло този автомобил е направо една поезия на колела

Паралел между БМВ 7 серия и Ауди А8 не прави,защото аудито е свръх скъп автомобил за поддръжка

Георги Пенчев
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
абе вие така говорите ама не сте баш прави. Седмиците по-точно Е38 имат проблеми с електрониката, все гори нещо. Ся може да кажете абе ти кви ги говориш но моя приятел който ми беше дал да кара неговата вкара поне едно 5000$ по ремонти като си я взе, така че и това е кола и тя се чупи, но важното е че доставя няма друг такъв кеф 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3