Ограничена серия Security Cars от BMW

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Ограничена серия Security Cars от BMW

Мнение от Stone Cold » 15 Дек 2006, 2:25

Здравейте на всички фенове на марката!
Разбрах за една ограничена серия и искам да науча повече ако някой е запознат. Аз научих само това : http://www.prodrivebg.com/index.php?opt ... &Itemid=28

Потребител
Аватар

Мнение от ampito » 16 Дек 2006, 18:49

Няма ли някъде по-подробна информация какво правят по колите? Малко е инфото, пък и на сайта на бмв не споделят много детайли, сигурно не искат да разкриват производствени тайни :)).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 02 Апр 2007, 23:02

това са бронираните 7-ци
1-2 тона по тежки и разхода е безбожен
има всичко дето се казва "екстра" вложено
а бе наи наи наи наи голямата гъзария е в тези коли

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: усмихнат
Мечтае да кара: совалка

Мнение от texudo » 03 Апр 2007, 16:35

има още и 540i е39-протект,но с по-малка защита,преди около седмица,имах удоволствието да седя в е38 с бронировка клас b7,освен дебелината на прозорците(6см) направи ми впечетление,че на вратите има ел.мотори(не вакум) на багажника също,дъното на колата е почти равно и проектирано да издържи дори на мина във вратите има кевлар а колата тежеше някаде към 2.8т от пред в моторния отсек(капака се отваря с ел. мотор)12 цил. всичко беше капсуловано и до колкото можех да видя от книжката може да гази до 40см във вода без проблем,яд ме е че не му взех книжката така и така колата заминаваше за русия а преди това ебила на някакъв министър в Австрия колата беше 99г.и на км. и бяха 432к.отппред в бъбреците имаше камера и отзад кадето седи номера(180 градуса обзор с нощно виждане),стъклата на фаровете издържат на удар до 25км/ч.п.п не се хваля само споделям впечетлемия а колкото до 540-е39 имам подробна ифм.,и скоро ще я кача
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."

Назад към Други модели