1985 BMW E24 635CSi
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
1985 BMW E24 635CSi
The true SHARK...nothing else metters
п.с. извинявам се ако ви е подразнило че почти всички снимки ги има в черно/бяло и цветно, но просто не можех да избера коя ми харесва повече и затова реших че по-добре да сложа и двете

п.с. извинявам се ако ви е подразнило че почти всички снимки ги има в черно/бяло и цветно, но просто не можех да избера коя ми харесва повече и затова реших че по-добре да сложа и двете

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Уникални са снимките особено черно белите много ми харесаха и ще ми красят десктопа
бтв май обожаваш се катериш някаде 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
страхотни са снимките... обаче тия американски брони са отвратителни 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
[steeN] написа:страхотни са снимките... обаче тия американски брони са отвратителни
Ти ми я дай, пък с бронята ще се оправим

П.П Наистина колата е един път

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
дали наистина е възможно да се сложат европейските
(легално как седят нещата) ?

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Снимките са супер,само 1 препоръка,когато ги правиш черно ебли на някой от снимките можеш да увеличиш контраста и ще стане доста по-добре
ПС - поиграх си с последната снимка надявам се да не се сърдиш и дано т и хареса.ЛОшото е,че го направих набързо,че сега отивам на даскало и нямам време,но като се върна ще ги дооправя

ПС - поиграх си с последната снимка надявам се да не се сърдиш и дано т и хареса.ЛОшото е,че го направих набързо,че сега отивам на даскало и нямам време,но като се върна ще ги дооправя

Tux0 Ca !

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
JANI написа:
гори ми между 12 и 14/100 градско. Евтиния американски бензил е бил едно време когато е дошъл брат ми и си е пълнел резервоара за 18$ тогава цената е била 0.80 цента за галон, сега цената е 2.14$ за галон.Аз моя резервоар го пълня за 33$ ама за колко време го изпразвам зависи от това на какви обороти я карам

BMWALPINA написа: бтв май обожаваш се катериш някаде
обожавам да снимам

[steeN] написа:обаче тия американски брони са отвратителни
на мен пък незнам защо така предницата ми харесва, може би свикнах, но видях по едни форуми как си правят металната част да стърчи по-малко и ми хареса и скоро мисля да го приложа

[steeN] написа:обаче тия американски брони са отвратителни
попринцип ако си намериш брони, слагаш ги и никой нищо не ти казва, проблема обаче че слагането е малко трудно защото захвата на двете брони е много различен...особено на задната, трябва доста преправяне, мислил съм го и това ама само да сабера някой друг лев

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Сеше ,ама не те ли е срам някой ще получи сърдечен удар от тези красоти

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO