дайте савет за Х5
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
дайте савет за Х5
педполагам че греша с въпреса в тоя форум но даме извинявате.караме що годе едни коли. имам предложение от мои риятели в германия за x5 цената е изгодна за 3 годишен вълк.3 литров дизел 218 коня.ако сте запознати дайте някаква информация. мерси 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Страхотен автоммобил! Имаме същия и съм го покарвал не малко. Като поддръжка нямам съвсем преки впечатления, но не съм чул бащата да се оплаква.

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Re: дайте савет за Х5
тодор написа:педполагам че греша с въпреса в тоя форум но даме извинявате.караме що годе едни коли. имам предложение от мои риятели в германия за x5 цената е изгодна за 3 годишен вълк.3 литров дизел 218 коня.ако сте запознати дайте някаква информация. мерси
Няма да съжаляваш

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Здравей
Наскоро двама небезизвестни личности от форума докараха такъв красавец от Мюнхен, директно от нидерлазунг-а и при положение ,че не са били запалени на темата джип/СУВ,след дългото пътуване и успешно завръщане бяха просто толкова въодушавени,че няма накъде повече
Засекли са разход на гориво при скорост от около 110 км/ч от порядъка на 5/100 нафта
и около 8 при 170 км/ч
Споменаха,че им е направило впечатление,че трябва постоянна лека корекция на посоката на движение с волана дори на право, гладко шосе ... Въпреки всичко в момента няма по-стабилен СУВ на пазара и на пътя
Взимай без да се замисляш - на теб из Родопите ще ти е много полезен
хубави гуми зимата и ще пориш преспите
Георги Пенчев

Наскоро двама небезизвестни личности от форума докараха такъв красавец от Мюнхен, директно от нидерлазунг-а и при положение ,че не са били запалени на темата джип/СУВ,след дългото пътуване и успешно завръщане бяха просто толкова въодушавени,че няма накъде повече

Георги Пенчев
Penchev написа:Здравей![]()
Наскоро двама небезизвестни личности от форума докараха такъв красавец от Мюнхен, директно от нидерлазунг-а и при положение ,че не са били запалени на темата джип/СУВ,след дългото пътуване и успешно завръщане бяха просто толкова въодушавени,че няма накъде повечеЗасекли са разход на гориво при скорост от около 110 км/ч от порядъка на 5/100 нафта
и около 8 при 170 км/ч
Споменаха,че им е направило впечатление,че трябва постоянна лека корекция на посоката на движение с волана дори на право, гладко шосе ... Въпреки всичко в момента няма по-стабилен СУВ на пазара и на пътя
Взимай без да се замисляш - на теб из Родопите ще ти е много полезен
хубави гуми зимата и ще пориш преспите
![]()
Георги Пенчев
ето цитират се само шосетата.по повод преспите сложи го в 40-50 см преспа и ще си остане там
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
нимоа се здършаkluves написа:за какво бе пиле

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
12 мнения
• Страница 1 от 1