645 CI инфо
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
645 CI инфо
Днес видях едно 645CI на живо(съжалявам нямам иу на клавиатурата както и някои др букви така 4е сужалявам zа правописа но няма как) влиубих се от пръв поглед естественно по zаконите на Мърфи собственника доиде преди да стигна до него да го огледам подробно и снимам естественно поне с тела zа бекграунд . Когато потегли zвукът на двигателя му бе6е върховен много меко каzано .Някои може ли даде някаква информация zа него или някакъв интернет адрес zа инфо zа тт данни zа БМВ.
Re: 645 CI инфо
gosho82 написа:(съжалявам нямам иу на клавиатурата както и някои др букви така 4е сужалявам zа правописа но няма как)
Имаш имаааш.

Ю - наклонената черта на ляво до бекспейса
Ч - вълничката със скобите над TAB-a
Ш и Щ - правите скоби до ENTER-а
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
rasim написа:ем да техническите данни са тия дето ти казаха само че мойта няма ограничител и на 5-та предавка минава 260 със оригинален чип е и е към 360 коня някъде
Твоята я видях на ОМВ Хасково (нищо че съм от софия).Бяхте с едно Порше и още един ЦЛС. Направо кърти... Евалата

П.С. Бяхте ебати конвоя...
Re: 645 CI инфо
MaxMan написа:gosho82 написа:(съжалявам нямам иу на клавиатурата както и някои др букви така 4е сужалявам zа правописа но няма как)
Имаш имаааш.![]()
Ю - наклонената черта на ляво до бекспейса
Ч - вълничката със скобите над TAB-a
Ш и Щ - правите скоби до ENTER-а
Брато н4есно нямам на компа флекстаипа му е на DE i EN а и клавиатурата е по немския стандарт и символите и са по раzли4ни виж и z-то как е полzвам кирилиzатора от саита ама ко да се праи тка 4е е
WilliamsF1Team написа:rasim написа:ем да техническите данни са тия дето ти казаха само че мойта няма ограничител и на 5-та предавка минава 260 със оригинален чип е и е към 360 коня някъде
Твоята я видях на ОМВ Хасково (нищо че съм от софия).Бяхте с едно Порше и още един ЦЛС. Направо кърти... Евалата![]()
ем ние почти винаги заедно обикаляме ама ако вземем да обикаляме само с наще коли а те са Ауди Q7 4.2 , Бмв 645ци , Ауди А8 , Ауди А6 за новите става въпрос и Бмв 530д новото пак , а тва порше е на един приятел а ЦЛС-а на първия ми братовчед
rasim написа:WilliamsF1Team написа:rasim написа:ем да техническите данни са тия дето ти казаха само че мойта няма ограничител и на 5-та предавка минава 260 със оригинален чип е и е към 360 коня някъде
Твоята я видях на ОМВ Хасково (нищо че съм от софия).Бяхте с едно Порше и още един ЦЛС. Направо кърти... Евалата![]()
ем ние почти винаги заедно обикаляме ама ако вземем да обикаляме само с наще коли а те са Ауди Q7 4.2 , Бмв 645ци , Ауди А8 , Ауди А6 за новите става въпрос и Бмв 530д новото пак , а тва порше е на един приятел а ЦЛС-а на първия ми братовчед
такива коли да има в хасково

9 мнения
• Страница 1 от 1