Птцето ми изчезна
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Птцето ми изчезна
Еми проблема е следния-след последната смяна на гуми от компютъра просто ми изчезна(то си е там ,но не ми дава да цъкна върху него) датчика за спукана гума и в резултат не мога да изключа удивителната на екрана.Та въпроса ми е как мери това нещо дали гумата е спукана и дали според вас причината е хардуерна-нещо съм счупил или си е просто бъг
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Занулявал съм и преди-от тъпия И-драйв е всичко май,иначе Слави ме светна как става,ама нещо го няма никакъв напоследак и сега не мога да го запитам иначе в книжката само погледнах,но нищо не видях
А от борда на километража не става ли?
Последна промяна MaXimal на 23 Яну 2006, 20:00, променена общо 1 път
На една от ръчките трябва да пише BC. Говоря за ръчките които са от лявата страна на волана.Това BC се натиска навътре(посока на волана).И там влизаш в менюто на колата ... кога трябва да ходиш на сервиз и тем подобни ... с лоста надолу/нагоре се разхождаш из менюто ... и някъде там трябва да има това за RunFlat-a.
Ето ти пример с първа серия понеже за 5та серия не можах да намеря снимки.
http://migalki.com/photo/pix/11491.jpg на ръчката за мигачите е този бутон за бордовия, а пък менюто се разглежда с въртялката на лостчето.
Ако не успееш да го намериш ... направи нчколко снимки от лявата страна на волана.И ще ти ги покажа.
Едит: Само,че колата трябва да е запалена за да влезнеш в тва меню.
Ето ти пример с първа серия понеже за 5та серия не можах да намеря снимки.
http://migalki.com/photo/pix/11491.jpg на ръчката за мигачите е този бутон за бордовия, а пък менюто се разглежда с въртялката на лостчето.
Ако не успееш да го намериш ... направи нчколко снимки от лявата страна на волана.И ще ти ги покажа.
Едит: Само,че колата трябва да е запалена за да влезнеш в тва меню.
8 мнения
• Страница 1 от 1