Безстопанствено Е23 ..
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Безстопанствено Е23 ..
По прясна информация на колегата npocTo_Taka в Русе на едно място има изоставено в някакъв двор Е23. Не е ясно техническото му състояние, но според npocTo_Taka всичко почти си му е там. Било отворено, с кожените седалки, с бордовия компютър... 728 модела. Той се навъртал наоколо, сядал вътре - никой не проявил интерес към неговите деяния. Мислим днес да отидем заедно и да питаме чия е и дали се продава ..
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
- Eek '85 735
- кандидат ентусиаст
-
Абе направи няколко кръгчета, покарай я малко... и за всеки случай подуши около багажника, че знае ли човек, да няма някоя изненада там... (то с такъв багажник може и няколко изненади да има, от по 80 - 90 кг)
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Re: Безстопанствено Е23 ..
Turturelo написа:По прясна информация на колегата npocTo_Taka в Русе на едно място има изоставено в някакъв двор Е23. Не е ясно техническото му състояние, но според npocTo_Taka всичко почти си му е там. Било отворено, с кожените седалки, с бордовия компютър... 728 модела. Той се навъртал наоколо, сядал вътре - никой не проявил интерес към неговите деяния. Мислим днес да отидем заедно и да питаме чия е и дали се продава ..
oppps mалко дълъг пост стана ама аре пиша не от завист Туртурело и Просто_така ако вие я вземете тая седмичка е23 728 ще бъда пренуден и аз да взема една такава в много лошо състояние и като ги напраим да се фукаме с тях

- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Ta znachi edna kola се води "безтопанствена" ако stoi dulgo време оставена без надзор
?
То може някои да си я е паркирал и да е заминал на някъде за по дълго време, това не значи che chovek triabva vinagi da stoi do kolata si, ili puk dori da spi v neia за да се вижда че има собственик ?
Kakvi plitki "измислици" бих казал ......... била " БЕЗТОПАНСТВЕНА " просто без думи
ходете ги разтягаите тия на куките по късно .........

То може някои да си я е паркирал и да е заминал на някъде за по дълго време, това не значи che chovek triabva vinagi da stoi do kolata si, ili puk dori da spi v neia за да се вижда че има собственик ?
Kakvi plitki "измислици" бих казал ......... била " БЕЗТОПАНСТВЕНА " просто без думи

ходете ги разтягаите тия на куките по късно .........

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
LuBo1 написа:Turturelo написа:По прясна информация на колегата npocTo_Taka в Русе на едно място има изоставено в някакъв двор Е23. Не е ясно техническото му състояние, но според npocTo_Taka всичко почти си му е там. Било отворено, с кожените седалки, с бордовия компютър... 728 модела. Той се навъртал наоколо, сядал вътре - никой не проявил интерес към неговите деяния. Мислим днес да отидем заедно и да питаме чия е и дали се продава ..
oppps mалко дълъг пост стана ама аре пиша не от завист Туртурело и Просто_така ако вие я вземете тая седмичка е23 728 ще бъда пренуден и аз да взема една такава в много лошо състояние и като ги напраим да се фукаме с тях![]()
![]()
ама аз още не съм питал за цена и на кои е колата само знам че вече 12 години гние пред един блок и туи е само се надявам двигателя да е добре това ще ми е колата за събота и неделя ако става за нещо след тия всичките години
съмнявам се,че ще стане нещо от нея Любо,не че искам да те разочаровам...
Всеки път като видя Е23 и направо се разтапям. Тука в красна поляна при стадион "Септември" спира една в идеално състояние.
Почват да ми идват разни идей тносно размяна на Орела за една такава, ама се опасявам, че ако извърша това поредно мое деяние
, ще се наложи да поспим известно време в евентуалния баварец.
Та някой знае ли дали се спи удобно в тая прекрасна машина?
Почват да ми идват разни идей тносно размяна на Орела за една такава, ама се опасявам, че ако извърша това поредно мое деяние

Та някой знае ли дали се спи удобно в тая прекрасна машина?

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
BMW///M-ma6inata написа:съмнявам се,че ще стане нещо от нея Любо,не че искам да те разочаровам...
то и аз много се съмнявам че може да стане нещо от нея след тези всичките години ама да видим още не съм се интересувал за нея

страх ме е че ще кажа много голяма цена

- npocTo_Taka
- кандидат ентусиаст
-
Та значи колата е в лошо състояние, но мисля че може да се реставрира ! Неприятното е че трябва ремонт на двигателя, иначе другото не е сложно. КОлата си има кожени седалки, климатик и доста други екстри и мисля че си струва да се инвестира в нея.
Въпрос на време е да се рабере на каква цена сте го дават ( собственика е в Испания ), когато се върне човека. Ако дотогава не е разграбено напълно !
Въпрос на време е да се рабере на каква цена сте го дават ( собственика е в Испания ), когато се върне човека. Ако дотогава не е разграбено напълно !
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
ко да ви посъветвам преберетего някъде близо до вас да ви е пред очите а ако оня каже нещо пазите го да не го разграбят

15 мнения
• Страница 1 от 1