Сваляне фар на Е38

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Сваляне фар на Е38

Мнение от bmwmania » 07 Мар 2009, 17:43

Колега, помогнете ако знаете как се сваля фара на Е38. нещо не се справих сам :uups:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fnt » 07 Мар 2009, 18:28

http://www.cardomain.com/ride/181185/2
Ако не се справиш казвай, ще помагам :D
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFA » 08 Мар 2009, 1:24

Свали парво мигача,след това лаисната под фара и ще видиш болчетата,мисля че баьа 8 ци но вече не помна карах Е38 преди 3години но едно мога да кажа това е най-сполучливия модел...
Само разбирачи в тоя форум...80% Инжинери на BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46Ci

Мнение от toni2222 » 08 Мар 2009, 13:35

RAFA написа:Свали парво мигача,след това лаисната под фара и ще видиш болчетата,мисля че баьа 8 ци но вече не помна карах Е38 преди 3години но едно мога да кажа това е най-сполучливия модел...

А за да свалиш мигача трябва да отвориш предния капак и ще видиш дупчица от горе на калника там се натискаше с отверка до колкото си спомням или се развиваше ,едно от двете беше ,но само от там става свалянето.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFA » 08 Мар 2009, 18:17

toni2222 написа:
RAFA написа:Свали парво мигача,след това лаисната под фара и ще видиш болчетата,мисля че баьа 8 ци но вече не помна карах Е38 преди 3години но едно мога да кажа това е най-сполучливия модел...

А за да свалиш мигача трябва да отвориш предния капак и ще видиш дупчица от горе на калника там се натискаше с отверка до колкото си спомням или се развиваше ,едно от двете беше ,но само от там става свалянето.

Да прав си колега от там става развъртането на болчето мисля че е 8 ца ..и от тма последователно както ти казах свалаш фара

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 08 Мар 2009, 21:32

Много благодаря колеги :ok:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_725 » 08 Мар 2009, 22:46

fnt написа:http://www.cardomain.com/ride/181185/2

само не раэбрах как се эапълни растоянието между мигача и калника :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fnt » 09 Мар 2009, 10:14

bmw_725 написа:

Става само със смяна на калник :confused:

пп.Исках да покажа със снимки как се сваля.
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFA » 09 Мар 2009, 19:42

fnt написа:
bmw_725 написа:

Става само със смяна на калник :confused:

пп.Исках да покажа със снимки как се сваля.

Колега немога да вклуча кво общо има калника ? Човека иска да си свалии фара най вероятно за да го почисти ...За какво да сменя калника?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fnt » 09 Мар 2009, 22:20

Малко се отклонихме от темата (много съжалявам). Колегата bmw_725 питаше как може да се махне "фугата" при поставянето на фейсовите фарове и мигачи. Защото бях дал линк как се сваля фара - http://www.cardomain.com/ride/181185/2 . Мале как го обясних :help:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFA » 10 Мар 2009, 0:12

fnt написа:Малко се отклонихме от темата (много съжалявам). Колегата bmw_725 питаше как може да се махне "фугата" при поставянето на фейсовите фарове и мигачи. Защото бях дал линк как се сваля фара - http://www.cardomain.com/ride/181185/2 . Мале как го обясних :help:

Няма нищо колега то и аз се баркам даже повече от теб :) иначе много хубав линк си дал на колегата да види точно как става, то аз му го обясних но на снимки ще му е по лесно :) А аз се учих сам и първиа опит като нестана като при колегата на 2 иа го искартих и видях каде е захванат но това ми струваше един фар :D така сме хората с слаби нерви :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 10 Мар 2009, 19:25

:confused: :confused: за да се направи фейс трябва да се смени калника! Така ли е!?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_725 » 10 Мар 2009, 19:37

cecoboy написа::confused: :confused: за да се направи фейс трябва да се смени калника! Така ли е!?!

:!: аэ направих фейт ама ми стоят дупки между мигача и калника.а калници не ми си сминят :uups: маи трябва тенекеджия трябва да играе :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 10 Мар 2009, 19:40

bmw_725 написа:
cecoboy написа::confused: :confused: за да се направи фейс трябва да се смени калника! Така ли е!?!

:!: аэ направих фейт ама ми стоят дупки между мигача и калника.а калници не ми си сминят :uups: маи трябва тенекеджия трябва да играе :confused:

Ще те затрудня ли ако те помоля за някоя снимка как е станало и колко пари ти излезе!Защото съм решил да сменям фаровете и ми се ще да сложа направо фейсови!В Е-бей имаше едни много хубави сега не се сещам дали Хела или Филипс бяха и излизаха само 700лв. с доставката ксенонови с ейнджълки!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fnt » 10 Мар 2009, 20:20

cecoboy написа:
bmw_725 написа:

Ще те затрудня ли ако те помоля за някоя снимка как е станало и колко пари ти излезе!Защото съм решил да сменям фаровете и ми се ще да сложа направо фейсови!В Е-бей имаше едни много хубави сега не се сещам дали Хела или Филипс бяха и излизаха само 700лв. с доставката ксенонови с ейнджълки!

Ако искаш да стане както си трябва, задължително трябва да смениш и калниците. Лошото е, че няма как да оставиш големия мигач. Видя ми се че има разлика там където се опират с фара
ИзображениеИзображение

Следваща

Назад към Други модели