Проблем с парното и климатика на 725тдс
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с парното и климатика на 725тдс
Проблемът е че спря обдухването в купето.Не работи нито климатикът, нито парното, нито обдухването на предното стъкло.Лампичките на управлението показват, че всичко е ОК, но не е така.Ходих в сервиз и без да погледнат колата казаха, че е някакво моторче, което струва 388 лева и искат 200 лева за труд.Говорих с познати и се оказа, че има релета, които също може да са причина.Та въпросите са ми два.
1.Имате ли идея дали проблема може да се дължи на нещо друго?
2.Читав сервиз, кадето да се направи диагностика на проблема?
1.Имате ли идея дали проблема може да се дължи на нещо друго?
2.Читав сервиз, кадето да се направи диагностика на проблема?
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
може да е моторчето може и да е таралежа проблема е че моторчето и таралежа са заедно и труда е един и същ свързан е със сваляне на табло но ако ти е проблемаа в таралежа направи си една профилактика на моторчето да не се налага после и за моторче пак табло да пада
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
ми да колега ама то от диагностика смисъл няма в случая което и от двете да е по един и същ начин се разглобява
Не знам до колко мога да съм ти полезен, но имах същия проблем с Мерцедеса, всичко по дигиталния климатроник работи но не духа.
В Балканстар ми казаха вентилатора заедно с всичко прилежащо 2бона, в оторизиран сервиз ми казаха вентилатор и карйно стъпало кисля че беше кам 800лв и най накрая един жичкаджия ми смени само стъпалото и ми взе кам 200лв. и час работа и после не можеш го спре да духа ):)
В Балканстар ми казаха вентилатора заедно с всичко прилежащо 2бона, в оторизиран сервиз ми казаха вентилатор и карйно стъпало кисля че беше кам 800лв и най накрая един жичкаджия ми смени само стъпалото и ми взе кам 200лв. и час работа и после не можеш го спре да духа ):)
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а бе вие с тия новите лимузини направо парите за нищо ги нямате....
баси ние с тия дърти талиги някакви стотинки са ни частите за подобни ремонти и се правят толкова лесно и достъпно

баси ние с тия дърти талиги някакви стотинки са ни частите за подобни ремонти и се правят толкова лесно и достъпно

- 7ца на въглища
- Потребител
-
таралежката е, вентилатора на седмицата е толкова як, че трудно ще замине. Втора употреба без никаква гаранция е около 250 лв. Нова може да се пробваш да я купиш директно от БОШ, беше около 650 лв и това без труд разбира се. Ако искаш сам да си я смениш www.bimmerboard.com/forum/posts/45351 голем зор е.
- Georgiev BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 740d
- Мечтае да кара: в насрещтното...
11 мнения
• Страница 1 от 1