БЛОКИРАЛА ОЗВУЧИТЕЛНА СИСТЕМА НА БМВ Z3
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
БЛОКИРАЛА ОЗВУЧИТЕЛНА СИСТЕМА НА БМВ Z3
Колеги помогнете ! Блокирах си озвучителната система след като ми беше паднал акумолатора
. На дисплея пише постоянно wait, независимо кое копче се натиска. Има ли начин да си го оправя сама при положение че знам кода ?! Препоръчайте някой който може да го разкодира

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Тия коли не трябва да се пипат от всички, може да направят друга беля. Отивай в Камор, Дару , то други май няма.
- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
Откачи акумолатора за 10 минути и пак го закачи,мисля че трябва да стане.Ако не отивай някой да ти го разкодирва.
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
такава дилема имах и аз и решението е просто.
Просто чакаш мисля че макс. чакането е един час без да махаш контакта на касетофона, сиреч първа степен на ключа. След този период касетофона пак си иска кода по нормалния начин. Вкарваш го и всичко е ОК. Аз така си блокирах моя като вкарах няколко пъти грешен щото ме мързеше да се кача до нас да го видя.
Просто чакаш мисля че макс. чакането е един час без да махаш контакта на касетофона, сиреч първа степен на ключа. След този период касетофона пак си иска кода по нормалния начин. Вкарваш го и всичко е ОК. Аз така си блокирах моя като вкарах няколко пъти грешен щото ме мързеше да се кача до нас да го видя.
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Kris написа:такава дилема имах и аз и решението е просто.

5 мнения
• Страница 1 от 1