БЛОКИРАЛА ОЗВУЧИТЕЛНА СИСТЕМА НА БМВ Z3

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

БЛОКИРАЛА ОЗВУЧИТЕЛНА СИСТЕМА НА БМВ Z3

Мнение от SSP » 27 Ное 2008, 10:45

Колеги помогнете ! Блокирах си озвучителната система след като ми беше паднал акумолатора :uups: . На дисплея пише постоянно wait, независимо кое копче се натиска. Има ли начин да си го оправя сама при положение че знам кода ?! Препоръчайте някой който може да го разкодира

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 27 Ное 2008, 23:07

Тия коли не трябва да се пипат от всички, може да направят друга беля. Отивай в Камор, Дару , то други май няма.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 M3 Convertible

Мнение от Ivaka » 27 Ное 2008, 23:31

Откачи акумолатора за 10 минути и пак го закачи,мисля че трябва да стане.Ако не отивай някой да ти го разкодирва.
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 28 Ное 2008, 1:43

такава дилема имах и аз и решението е просто.
Просто чакаш мисля че макс. чакането е един час без да махаш контакта на касетофона, сиреч първа степен на ключа. След този период касетофона пак си иска кода по нормалния начин. Вкарваш го и всичко е ОК. Аз така си блокирах моя като вкарах няколко пъти грешен щото ме мързеше да се кача до нас да го видя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 03 Дек 2008, 17:47

Kris написа:такава дилема имах и аз и решението е просто.
Просто чакаш мисля че макс. чакането е един час без да махаш контакта на касетофона, сиреч първа степен на ключа. След този период касетофона пак си иска кода по нормалния начин. Вкарваш го и всичко е ОК. Аз така си блокирах моя като вкарах няколко пъти грешен щото ме мързеше да се кача до нас да го видя.

:yes:

Назад към Други модели