чип за 730d 184hp?
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
чип за 730d 184hp?
има ли смисъл да слагам чип ще има ли осезаема разлика в вървенето на колата?и къде да сложа такъв чип евентуално?само да поясня че смених турбото с чисто ново преди месец,а сега преди 2 седмици нова автоматична скоростна кутия 

- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
Колега аз си мисля,че ще има доста(положителна) разлика след чип-тунинга при твоята кола!
Чувал съм,че тук се справят доста добре...
http://www.digitaltuning.bg/def.php
Чувал съм,че тук се справят доста добре...
http://www.digitaltuning.bg/def.php

Ще усетиш голяма разлика до трета скорост при тръгване от място, на максимума няма да е повече от няколко километра нагоре а в ускорението от 0-100км/ч ще си с горе-долу секунда по бърз, плюс това разхода ще намалее с около литър в градско,но много зависи и кой ще ти го сложи и как ще ти го настрои защото може и да нямаш никакъв ефект или пък да ти пука маркучите на турбото .А колкото до това къде да си сложиш чип ще ти дам един номер човека е от Харманли казва се Мишо и е много в час с колите, сервиза му е доста сериозен а за цената ще е в пъти по добра от digitaltuning кадето са свикнали да бучат софиянци както си трябва.Номерът е 0888619018-Мишо .Слагал съм си при него чипове и ти го препоръчвам.
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
определено ще има положителен ефект на този мотор от към вървене , а ако я караш кротко и разхода може да иде малко надолу , слагаи хубав чип и не се чуди. Мисля , че един колега от форума ги разбира чиповете , lacho маи му беше ника , пиши му , доста хора са слагали при него и не съм чул някои да се оплаче , явно ги рабира нещата.
It`s party time !
Langata написа:Ще усетиш голяма разлика до трета скорост при тръгване от място, на максимума няма да е повече от няколко километра нагоре а в ускорението от 0-100км/ч ще си с горе-долу секунда по бърз, плюс това разхода ще намалее с около литър в градско,но много зависи и кой ще ти го сложи и как ще ти го настрои защото може и да нямаш никакъв ефект или пък да ти пука маркучите на турбото .А колкото до това къде да си сложиш чип ще ти дам един номер човека е от Харманли казва се Мишо и е много в час с колите, сервиза му е доста сериозен а за цената ще е в пъти по добра от digitaltuning кадето са свикнали да бучат софиянци както си трябва.Номерът е 0888619018-Мишо .Слагал съм си при него чипове и ти го препоръчвам.
А на Харманли ,Свиленград и Димитровград тупалките им ги правя аз,мишо прави сигурно остналите

Batpepi при цялото ми уважение но не съм знаел че и ти слагаш чипове мислех че продаваш ксенони или бъркам? ако бъркам моля да бъда извинен, а ти ни кажи откога слагаш чипове с кой програмист или фирма работиш,кой тип чипове слагаш и т.н. за да те знаят всички и да ползваме и твоите услуги!
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!
Langata написа:Batpepi при цялото ми уважение но не съм знаел че и ти слагаш чипове мислех че продаваш ксенони или бъркам? ако бъркам моля да бъда извинен, а ти ни кажи откога слагаш чипове с кой програмист или фирма работиш,кой тип чипове слагаш и т.н. за да те знаят всички и да ползваме и твоите услуги!
и ксенони продавам и доста други работи,но чиповете ми са от дълго време.Не се обявявам публично,понеже няма смисъл-не съм конкурентен с цените по форумите и не се и натягам-само охулвания ще има от хора дет не правят разлика между пауър бокс и истински тунинг.
Като има нещо гаранционно или такова което другите няма с какво да разчоплят то рано или късно ще се приземи при мен.
http://picbg.net/img.php?file=dee5d452d0fd0f77.JPG - това беше Свиленградко мпс

- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
Винаги има смисъл
www.hptunings.com а и парите за този модел не са много предвид 5 годишната гаранция 

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!

Lunaticc 1 написа:Винаги има смисълwww.hptunings.com а и парите за този модел не са много предвид 5 годишната гаранция
а на какво е 5годишната гаранция

- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
batpepi написа:Lunaticc 1 написа:Винаги има смисълwww.hptunings.com а и парите за този модел не са много предвид 5 годишната гаранция
а на какво е 5годишната гаранция![]()
,на спойката на чипа или на самия чип
на чипа(+ инфото в него),Файла(през флашера),файла(през BDM-a) и на каквото си поискам още

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!

Мантинела Тунинг !!!

10 мнения
• Страница 1 от 1