Колко сме със Z-ки...?

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Колко сме със Z-ки...?

Мнение от Don_Diego » 20 Апр 2026, 21:16

50€ :bchug:

И аз си играх онзи ден след работа да търкам от-до. Милото беше направила беля с едни слънцезащитни спрейове…половината салон беше бял, голямо търкане падна ама стана като нова :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 25 Апр 2026, 23:16

Одеве успях да извадя и да преместя моторчето на хидравликата за свалянето на сгъваемия покрив в багажника... Чисто наказание си е макар, че в крайна сметка открих начин как може да става бързо и лесно! Сега най-вероятно ще купя комплект моторче с помпа... Цената е такава, че не си заслужава да се мъча с разглобяване и разни варианти... Ръждясало е яко, макар да беше сухо в кутията. Успях да я запазя цяла и накрая пак ще събера всичко в нея, поне да изглежда ОЕМ :mhihi: :mhihi: ...

Реших да припомпя и резервната гума, но взе, че се скъса вентила :mhihi: :mhihi: Добре, че стана сега, а не когато ми потрябва!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 26 Апр 2026, 10:47

На това му се вика малшанс :lol:

Аз пък останах без емблема на капака….вчера на мивката като я мих след пътя я издухах :oops:

Тия дни ще поръчам нова заедно с амортесьорчетата на багажника, че милото едвам го отваря вече
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 26 Апр 2026, 12:13

Че колко тежи този капак? Все пак е малък на багажника? Иначе, аз лично, целия влизам в багажника (171см съм) и има място да се въртя, макар и като 'йогист'... Да не е казал някой, че са с малки багажници!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 26 Апр 2026, 17:45

Тежи си, при е89 е доста по-голям от при е85
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 28 Апр 2026, 21:07

ildivvy написа:Одеве успях да извадя и да преместя моторчето на хидравликата за свалянето на сгъваемия покрив в багажника... Чисто наказание си е макар, че в крайна сметка открих начин как може да става бързо и лесно! Сега най-вероятно ще купя комплект моторче с помпа... Цената е такава, че не си заслужава да се мъча с разглобяване и разни варианти... Ръждясало е яко, макар да беше сухо в кутията. Успях да я запазя цяла и накрая пак ще събера всичко в нея, поне да изглежда ОЕМ :mhihi: :mhihi: ...

Реших да припомпя и резервната гума, но взе, че се скъса вентила :mhihi: :mhihi: Добре, че стана сега, а не когато ми потрябва!

Браво бе! А провери ли тапите все пак да не ти задържа вода?

Аз миналия уикенд я подкарах, бях забравил какъв кеф е. Импрегнирах и тавана, от две години не го бях правил, определено имаше ударен ефект, като нов стана.

Иначе скоро и аз си направих един гараж с доста инструменти като за работилница. Беше голям бардак, но го подредих да може да се влиза за сина ми, че иска отвреме навреме да си паркира там. Чепкам си доста там в него, основно мотоциклети. Днес за последно.... Принципно и колите ги правя наблизо, тези които си ги обслужвам сам. Дефакто само един бус и един голям джип не си ги правя сам, че не могат да влязат в сутерена, макар, че под джипа залягам някой път. Баварецът скоро ще го обслужа, ще му пусна маслото цяла нощ да се изтича, както обичам да правя. После със затворени очи мога да сипя точно колкото пише и ще е на точния максимум. :D

Миналата година и аз останах без емблема... Сложих някаква неоригинална

Предишна

Назад към Други модели