Мнения за е38 740
Модератор: Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Ами то от снимката се вижда,че колата е с изкурубен парктроник...според мен това е достатъчно за да си направи човек изводите колко е гледана...(все па 7ма серия е)
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Здравейте, колата е уникална, вече доста годинки се возя на такава и впечатленията ми са все още уникални и всеки път се насираш от кеф когато се заиграеш на да поръчкаш малко. Веднъж от София до Гоце Делчев (190км) изгоря 45-50л бензин, защото се загонихме с един Голф ВР6, за резултата сами се сещате какъв беше. Няма прегряване няма нищо, а голфчето на следващия ден нови скорости горкото. Абе истории много, то с такава уникална кола...Поддържа се само в дару кар. На около 170 000км е вярвам има още много мнооого живот в нея.
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Naiob написа:Здравейте, колата е уникална, вече доста годинки се возя на такава и впечатленията ми са все още уникални и всеки път се насираш от кеф когато се заиграеш на да поръчкаш малко. Веднъж от София до Гоце Делчев (190км) изгоря 45-50л бензин, защото се загонихме с един Голф ВР6, за резултата сами се сещате какъв беше. Няма прегряване няма нищо, а голфчето на следващия ден нови скорости горкото. Абе истории много, то с такава уникална кола...Поддържа се само в дару кар. На около 170 000км е вярвам има още много мнооого живот в нея.
ЕЙ ЗА ТВА СТАВА ВЪПРОС
- Stefanov_simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: NISSAN PATROL 2.8 GL&OPEL OMEGA
- Мечтае да кара: Alpina / B7 (E65/E66L) / 4.4 i V8 32V L (500 Hp)
Здравейте колеги.
В мобилето има една красавица 7-ца 99 година с 4.4 двигателче 286 кончета поръчкова уж на реални 85 000 км, но има един проблем има воден удар на двигателя.Дали си заслужава човек да купи такъв автомобил на приемливата за мен цена от 13200 лева (като се има в предвид че ако си я вкараш от Германия примерно ще платиш акциз в размер на 12618 лв. ) Дали проблема с двигателя се оправя лесно или веднъж влязла водата в двигателя го поврежда безвъзвратно и всеки опит за поправка и ремонт е много скъп и не толкова ефективен и двигателя и дори да се поправи с доста пари и труд ще е същия както преди проблема.Ето и линка на обявата. http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi
В мобилето има една красавица 7-ца 99 година с 4.4 двигателче 286 кончета поръчкова уж на реални 85 000 км, но има един проблем има воден удар на двигателя.Дали си заслужава човек да купи такъв автомобил на приемливата за мен цена от 13200 лева (като се има в предвид че ако си я вкараш от Германия примерно ще платиш акциз в размер на 12618 лв. ) Дали проблема с двигателя се оправя лесно или веднъж влязла водата в двигателя го поврежда безвъзвратно и всеки опит за поправка и ремонт е много скъп и не толкова ефективен и двигателя и дори да се поправи с доста пари и труд ще е същия както преди проблема.Ето и линка на обявата. http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
2000 лева нов мотор и от там филма само започва
ако се хванеш на хорото ще помагам с каквото мога
Линка ти не работи
ето го работещ http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11218443557612185&f1=details
и сега като я гледам нищо не и е поръчково на тая кола освен циганията на единия задглавник. А съдейки по този детайл очаквай много побългарявания по нея. Освен това липсите са на лице - телефона го няма, запалките също и нататъка смятай още какво и липсва...
ако се хванеш на хорото ще помагам с каквото мога
Линка ти не работи
ето го работещ http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11218443557612185&f1=details
и сега като я гледам нищо не и е поръчково на тая кола освен циганията на единия задглавник. А съдейки по този детайл очаквай много побългарявания по нея. Освен това липсите са на лице - телефона го няма, запалките също и нататъка смятай още какво и липсва...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
За тази с водния удар говорих с продавача .Била гледана от застрахователи . Как разбраха ,че е воден удар -не знам .Мотора не бил отварян. Имало мотор за 2500 здрав. Но за мен това е е.ана работа. Нещо не ми се вярва за 15000 ,с пазарлъка,всичко да стани 6.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Stanchev написа:къде са по 2000 лв 4.4i моторите?
на едно тайно място

в пещерата на БМВин и 40-те дрифръра

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2