Новото Х5 или старото Х5
Модератор: Технически модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Аиде и аз да изкоментирам.Баща та има новата Х5 ица.Старата не съм карал .Но определено на дизаин новата е КЪДЕ КЪДЕ по добра .За мен няма по красив СУВ.Отвътре е много семпла -елегантна даже бих казал.Возита е все едно си в лека кола.(Права сравнение с Реиндж роувър защото в старата Х5 аца не съм се возил )
Мотора ни е 3.0 дизел и от БМВ го хвалят като наи добър за класа си .
Ако имате възможност си вземете като нашто .
Старото си е старо
Мотора ни е 3.0 дизел и от БМВ го хвалят като наи добър за класа си .
Ако имате възможност си вземете като нашто .
Старото си е старо
vvvvv
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Lubbbo написа:Новата май по-добра
аха
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

а бе хвани го дъртия и му тегли една майна иска да спести пари ..един път си купуваш кола не 5-6...и за да скача на новата Х5 значи има кинтите...кажи му там нова кола нула километри старата имала болежки лъжи го бе там аз така направих на моя дъртия искал да купува мерцедес Е 280 на цена на ново 320и и накрая не купил нищо де

- Black Mamba
- Потребител
-
- Кара: :Ибрахим
- Детайли за колата: E34
Съгласен съм, че новото си е ново, но новия джип след 2 години цената ще му падне с над 50% , а на стария сигурно с 10% ( айде 11% за по- точно)
Ta искам да кажа, че човек и за 60 000 по-малко пак може да кара хубав джип. Въпрос на разум и средства е кое да е.

Ta искам да кажа, че човек и за 60 000 по-малко пак може да кара хубав джип. Въпрос на разум и средства е кое да е.
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
аз карам вече година и полвина Х 5 3.0 Д и чесно казано съм доста доволен.мислех да го сменя с новата тази година но:
първо в новата ми мерише на ефтинко скърцаше ми вече ( говоря за чисто ново Х5 , по - голямо е което за нашият град си е проблем.
за стабилноста на старото купе ами на 200+ се държи доста стабилно и си ляга на пътя новото не съм го изпъвал с 200 и нямам на идея как е предполагам че и то си е ок.
но всичко е въпрос на усещане аз лично към новите модели на БМВ си имам забележки.
старото е по-добро
първо в новата ми мерише на ефтинко скърцаше ми вече ( говоря за чисто ново Х5 , по - голямо е което за нашият град си е проблем.
за стабилноста на старото купе ами на 200+ се държи доста стабилно и си ляга на пътя новото не съм го изпъвал с 200 и нямам на идея как е предполагам че и то си е ок.
но всичко е въпрос на усещане аз лично към новите модели на БМВ си имам забележки.
старото е по-добро
gambling with the devil on the road
Бе незнам ма на новото на 4500км. и вече ми скърца конзолата яко,направо нямам думи...
С риск да ме нападнат 90% от хората тук,1во БМВ,2ро-никога,преди това Х5 карах Ауди А6 3.0тди,на 120 000км. през всичките чукари които живея нямаше скръцване и тропване,и още куп неща има но просто няма смисъл да ги пиша...

С риск да ме нападнат 90% от хората тук,1во БМВ,2ро-никога,преди това Х5 карах Ауди А6 3.0тди,на 120 000км. през всичките чукари които живея нямаше скръцване и тропване,и още куп неща има но просто няма смисъл да ги пиша...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
кво стана,напазарувахте ли нещо
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- 7878
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70
- Детайли за колата: 3.0d "07
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4