Помогнете ми да си избера Е32 или Е38

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Юли 2007, 14:28

ти ми дай твойта кола пък си зимай Е38
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 11 Юли 2007, 16:20

Благодаря за оценката,но аз не съм дорасъл още за Е38,както писах надявам се да съм готов след година-две. За сега Е34 ми пасва идеаааално. Междудругото открих,че ми малее багажника за 4 членното семейство,не можах да си взема двата шезлинга на морето :mhihi:
Дали има голяма разлика багажника на Е38 сравнен с Е32 и Е34 ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 11 Юли 2007, 16:59

багажника на Е32 едва ли е много по малък от на Е38
по скоро са еднакви почти
зависи каква газова бутилка си си сложил там :twisted:
Изображение

бай печатар
Аватар

Мнение от NeoPrint » 11 Юли 2007, 18:05

единствената газова бутилка за мен е тази дето се поставя на мястото на резервната гума.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 11 Юли 2007, 21:44

съгласен съм само дето тя на такава кола не е особено готино щото през 200км се спира едва ли не :)
Изображение

Потребител
Аватар

:)

Мнение от Mortician » 14 Авг 2007, 13:22

Момци, защо се излагате с тия газови, това БМВ-та ли са с газ.. дори и да е инжекция, БМВ с газова е срам и позор... това не се ли кара само на 98 и 100 октана, между другото и аз смятам да зимам е38 725 или 728, в момента карам е36 316 м43, тая кола не е видяла друго освен 100 октана с едно изклиу4ение дето заредих 98 ма сложих добавка за дигане на октановото число каде се излагате с тия газови на БМВ.. срам и позор това е марка показваща класа и вкус... каква класа показва газовата, кат не можеш да си храниш колата, земи се голф4е те не 4е горят по малко ма поне му отива газова или ако си савсем лиубител на големите коли земи си пасат, голям кораб и има голям багажник в който можеш освен газовата бутилка да сложиш и 4овала с картофи и няма да има нужа да се криеш като го вадиш от там.... моля ви се господа не си грозете колите ако ще сте селяни, показваите го на света по друг начин и на друга кола. има си други марки които правят не лоши коли... :twisted:
BMW са коли, всички останали са средства за предвижване от точка А до точка В

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 14 Авг 2007, 18:50

ти сега каква тема създаде ..

:mhihi: :mhihi:

:yammy:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 14 Авг 2007, 20:11

като толкова искаш да не се излагаме стани спонсор на хората от клуба като им наливаш бензина на цена 1лв
аз гласувам с две ръце и един крак :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 14 Авг 2007, 22:17

ти ни е32 ше си земеш ни е38, ама единственото вярно де си го написал у тая тема е, че квото и да караш ще е на газ

Потребител
Аватар

Мнение от Mortician » 14 Авг 2007, 23:22

Като искаш да ти е ефтиничко, земи си дизелче, гори малко и нафтата е по ефтина от бензина а и 100% съм сигорен че можеш да си намерисх и от някаде по ефтина нафта, има достатачно хора които продават такава примерно ще ти ляга 1,2 лв на литар, а може ако искаш пак да е циганиика и да ти харчи осхте по малко и да ти ляга още по тънко или да сложиш метан щото има и за дисел самоче гори и нафта и метан но пак идва по тънко а самата ефтиния е да караш на олио, купи си една уредбичка, и няма да имаш проблеми :) тъкмо няма да се налага да се раскарваш чак до бензиностанция да зарежда6 олио има във всеки хранителен магазина тъкмо няма да имасх и проблеми относно пътните и те се намаляват до минимум.... за ефтино каране като искаш има достатачно вариянти разгледаи, разпитаи и ще ти кажат кои са най евтините вариянти да караш БМВ и да е почти без пари, независимо каква циганиика е важното е да е икономично :twisted: и не забравяи ИКОНОМИЯТА Е МАЙКА НА МИЗЕРИЯТА .... икономисваите другари и другарки да има за черни дни :twisted: :twisted: :twisted:

бай печатар
Аватар

Re: :)

Мнение от NeoPrint » 15 Авг 2007, 5:22

Mortician написа:....... :twisted:

Точно пък ти с тази малолитражка не смятам за удачно да си толкова активен по темата. А вземи си първо истинско бмв и го покарай в софииските задръствания пък тогава може и да има тежест написаното от теб :mhihi:

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 15 Авг 2007, 5:31

c0r3 написа:трай ве уй

не с лошо сине :mhihi: :mhihi: ,седи мирен

Потребител
Аватар

Мнение от Mortician » 16 Авг 2007, 1:26

благодаря за препоръката и все пак мисля че имам опит в задръстванията в сф, студент съм в гореспоменатият град, за 1 година съм навартял с малолитражката 60 000 км а дори и с малолитражка това е бая бензин както и да се смята поне според мен, малолитражка карам щото лиубимата ни държава смята за луксозна стока кола над 120 kw била тя и на 10-15 години, възраст за кола смятана за преклонна в цивилизованият свят визираики Еврота в която толкова настояваме да влезем, е успяхме на документ като законодателство може и да влезем след години, като стандарт има шанст да ги настигнем някога във времето, а така като гледам като манталитет няма да ги настигнем поне блиските векове, в Европа в която парадираме че сме, BMW карат хората имащи вазможност да я изхранват и поддържат, без това да им е особен проблем, те не работят за колите си и не са им роби, ако вие смятате че имаики бмв на газ показвате класата изискваща се да караш бмв ок и Визираики думите на NeoPrint и сравняваики ги с по-горе написаното от мен мога да кажа в заключение, които има мустаци трябва да има и гребенче за тях или по конкретно казано за голфаджиите с газови уредби на БМВ ако караш седмица трябва да не ти е проблем колко гори защото е лимозина все пак а и не само седмиците, имаш ли си кола трябва да я храниш и това да не ти е проблем и да не си го слагаш на сърце..

бай печатар
Аватар

Мнение от NeoPrint » 16 Авг 2007, 5:29

Принципно си прав,но както добре си го написал у на с все още нищо не ни е наред,стандарта на живот също. Това налага често неприятни компромиси в името на това да можеш да осъществиш някоя и друга мечта през този живот. Ти си избрал да караш 1,6,но да въртиш много км. друг избира 3,5,но си прави сметката колко кара,трети слага метан на 3,0 и кара комфортна и сигурна лимузина,без да прави компромис с марката,на цената на спанака.Избора с е на собственика и на финансовите му приоритети.Това,че сипва газ или метан не го прави селянин както се опитваш да го изкараш.[/img]

Потребител
Аватар

Мнение от Mortician » 16 Авг 2007, 7:08

Tuтук съм съгласен с NeoPrint и то почти на 100% но просто за мен е селско на гола с голям двигател да видя газ, по съм съгласен примерно на е30 да видя газ и то до 320, на е21 също но тука говорим за лимозина която е пряк съперник на Мерцедес Бентц S class а в Еврома не мисля че има друг достоен да влезе в този клас по които и да е параграв, мамка му това са коли които са почти светиня, не е 316, 318, 520 дори неспоменавам 320 щото те що годе не са малолитражки въпреки че пак аз поне бих ги възприел с газ, но големите коли с големите мотори просто не мога да го възприема убии ме не мога. За мен това е светотатство и само за протокола искам да добавя че 316 карам не по свое желание, ако зависеше от мен щях да карам 320 като първа кола а сега смятам да се кача на 728 или 28 поради ред причини иззвесни на всички и причините поради които всички ги харесват. и съмс е насочил именно към тя за да мога да се науча да карам голяма кола с малък мотор и тогава истинска кола
тоест просто ще сменя двигатела но с течение на времето и разбирасе когато мога да си го позволя.. но за нищо на света не бих си словил газ

ПредишнаСледваща

Назад към Други модели