плс малко инфо от вас преди да я взема-728iе38 1997г.

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 19 Фев 2007, 12:23

Pavel написа:То ТДС-а е по оферта от 728. Много е мудна и грам не върви 728цата и под 16 с леко каране неможеш да я свалиш. Не че ТДС-а е големата фъртуна ама е 100 пъти по приятна за каране от 728.

ти не знаеш кво приказваш :!:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Фев 2007, 12:29

bmwfena написа:
Pavel написа:То ТДС-а е по оферта от 728. Много е мудна и грам не върви 728цата и под 16 с леко каране неможеш да я свалиш. Не че ТДС-а е големата фъртуна ама е 100 пъти по приятна за каране от 728.

Мани мани. Яко включване от разбирател :mhihi: :mhihi: Ама аз хубаво съм му го казал в предния пост :mhihi: :mhihi:
728-цата ще дръпне даже неговата 318is а кво остава за 725 дизеляк. Т'ва да не са ония новите дизели с многото турбини :mhihi:

За тая Е30-ка ще има на стептроника първа, втора и това е :mhihi: :mhihi: И после ще има чесане по главата :mhihi: :mhihi: И ще вика "а бе аз май не тръгнах хубаво, дай пак " :mhihi: :mhihi: :mhihi:

e38 написа:ами ти какво очакваш от такава кола да върви като м5 ли?на първо място е комфорта който предлага след това вървежа :!: и все пак е 193к.с. :roll:

Аз на тебе писах ли ти, че ще ти кажат че не върви :mhihi: :mhihi: Тоя дизеляк набира до 100 със две и половина секунди по-бавно :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не им се връзвай. Питай Явор да ти каже как всички иначе са рейсъри, а карат някви М40-ки много бързи :mhihi: :mhihi: :mhihi: Обаче иначе 728i било бавно :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ей оправихте ми настроението. Кажи им бе Яворе. Рейсъри с М40-ки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сетих се. Ако я вземеш, продавай тоя 2.8 M52B28 матор и го сменяй с по-бързия и по-здрав дизеляк M51D25 Даже ще ти останат пари след това и ще си много бърз :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Е това как го измислих не е истина :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 19 Фев 2007, 13:30

Тва бензиновото си е супер варви като хала и си е доста здрава колица и издържа на по ненормално каране а за динамиката да я съпоставяме с дизеларката 725 си е лудост-РАЗБЕРЕТЕ МЕ а за макс да не говорим въобще и 2 та модела са супер автомобили но единия няма шанс да се бори с другия само по бъркане в джоба за гориво може да се наклонят везните в полза на дизелячето :!:
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 19 Фев 2007, 14:09

zAcK написа:
bmwfena написа:

Мани мани. Яко включване от разбирател :mhihi: :mhihi: Ама аз хубаво съм му го казал в предния пост :mhihi: :mhihi:
728-цата ще дръпне даже неговата 318is а кво остава за 725 дизеляк. Т'ва да не са ония новите дизели с многото турбини :mhihi:

За тая Е30-ка ще има на стептроника първа, втора и това е :mhihi: :mhihi: И после ще има чесане по главата :mhihi: :mhihi: И ще вика "а бе аз май не тръгнах хубаво, дай пак " :mhihi: :mhihi: :mhihi:

e38 написа:ами ти какво очакваш от такава кола да върви като м5 ли?на първо място е комфорта който предлага след това вървежа :!: и все пак е 193к.с. :roll:

Аз на тебе писах ли ти, че ще ти кажат че не върви :mhihi: :mhihi: Тоя дизеляк набира до 100 със две и половина секунди по-бавно :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не им се връзвай. Питай Явор да ти каже как всички иначе са рейсъри, а карат някви М40-ки много бързи :mhihi: :mhihi: :mhihi: Обаче иначе 728i било бавно :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ей оправихте ми настроението. Кажи им бе Яворе. Рейсъри с М40-ки :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сетих се. Ако я вземеш, продавай тоя 2.8 M52B28 матор и го сменяй с по-бързия и по-здрав дизеляк M51D25 Даже ще ти останат пари след това и ще си много бърз :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Е това как го измислих не е истина :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

A тебе не ти ли писна да си чешеш езика за глупости,а?

Я ми кажи с тия ТВОЙ малоумни постове какво му помогна на човека?

Или ТИ си голям разбирач,а?
Щото ако ти стиска заложи си гъза примерно :mhihi:
Избери си с коя от мойте коли искаш....за предпочитане ТДС-а преди да съм го продал и нека да видим дали е чак толкова мъртва...или пък толкова неприята за каране....
щото за мен на 728цата....преди да си отвориш устата още 99' такава имах ;)
единственото и предимство е разхода :mhihi: в + де...
тдс-а ми е с чип и с 28ца вървим през един капак,понял :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 19 Фев 2007, 14:10

относно е38 окачване коментарЧЕ: може да е скъпо, но пък е и доста здраво :!:

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Фев 2007, 14:19

Понимаю, понимаю :winky:

Само не понимаю що винаги, когато някой пита за даден автомобил/двигател и се почва една и съща глупост да му се обяснява как тая кола хич няма да върви и т.н. Явно всички карат минимум М5 и БМВ са направили огромната грешка да произвеждат по-малки двигатели. Освен това никак не са сметнали предавателните отношения на скорости и дифове за конкретния автомобил. И как може да не произвеждат само рейсърски светофарни седмици за да се дърпат БГ гъзетата с голфетките. Що не им пишете да ги светнете, че тия двигатели не стават, че да не продължават да ги произвeждат. И каква е тая глупост, да продължават и в новата седма серия да слагат бензинови 6-таци. Тия от БМВ луди ли са :!: :!: :!: Какво разбират всъщност те от автомобили и двигатели. Те знаят ли в гаража на село аз какво чудо съм сътворил, а :!: :!: :!:

P.S. Сток 728i върви повече от 725tds и ти много добре го знаеш щом си имал и двете. Не знам що си кривиш душата. С чип не знам как върви тдс-а, но 728i прави от 0 до 100км/ч за 8.6 секунди като за сравнение 730d прави от 0 до 100 за 9.2 секунди :!: :!: :!: Не вярвам с един чип 725 да стане по-добро от 730d ама щом ти казваш
:idea:
Последна промяна zAcK на 19 Фев 2007, 17:04, променена общо 18 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 19 Фев 2007, 14:26

колега КОБРА хайде да си спорим нормално и да си смегчим тона и да поспорим нормално -- :!: :!: След като си ги имал и 2та модела хайде кажи ми колко върви на права отсечка без наклони сток Е38 725 и колко бензиновото :!: Имал съм възможност да ги пробвам не по едно също време естествено двата автомобила и знам колко вървят на макс. Ще изчакам твоя реален отговор и ви моля без грубости да не ни се смеят колегите :) :)и все пак не всички можем да имаме толкова коли като ТЕБ
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e38 » 19 Фев 2007, 17:42

ами незнам в сряда съм в софия и ще избера нещо дали ще е това 728 незнам ще пообиколя софавто,капитолия все ще има нещо добро :mhihi: защото видях една две много добри оферти за 730д 2000г. само за 4000 лв.повече и ако е читава мисля да се спра на дизелчето-184к.с. :roll: тук вече големият въпрос за мен е дизел или бензин но има време до тогава все ще избера нещо :D тва 730д 728 са почти с едн.характеристики :roll:

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 19 Фев 2007, 18:10

Тоя дизел на 730d има 410 Nm въртящ момент при 1.750 оборота :D което е хубаво нещо :roll: Поне така пише :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e38 » 19 Фев 2007, 18:40

за съпоставка 728 колко е :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 19 Фев 2007, 18:49

пич,земи си дизелчето и си карай с удоволствие,не сравнявай двата двиг.е38 си е шефски автомобил,не ти трябва да летиш с него!
от него се очаква да те вози...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Turbo Pilot
Аватар

Мнение от Cobra » 20 Фев 2007, 14:56

За тона ми там......дето некой казва....къвто такъв.... :evil:

Сток 728 върви доста повече от тдс,да вярно....

САМО ЧЕ...тезата ми беше че след като и двете са доста мъртви коли....
за мен тдс с чип (бтв с капак пред 730д вървя ;) )
е доста по добър избор.....2.8 на тая седмица е грях за мен....хем бензин....хем мъртвец.....

иначе колегата гледам се е ориентирал...комън рейла е доста добър компромис вървеж/разход

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 20 Фев 2007, 15:52

Cobra написа:За тона ми там......дето некой казва....къвто такъв.... :evil:

е доста по добър избор.....2.8 на тая седмица е грях за мен....хем бензин....хем мъртвец.....

иначе колегата гледам се е ориентирал...комън рейла е доста добър компромис вървеж/разход

защо си останал с чувството че 728 е мъртво та на тая кола и дават ако не се лъжа над 220км ч макс а аз го карах същото на прав участък ами един милиметър не му достигна на скоростомера до 230 а когато ми се даде възможност да тествам 725то искам да ти кажа че е невероятна кола с невероятна возия а бе супер си е но не е за човек който търси динамика не искам да приказвам на тая тема..Виждам че имаш същата за продан много е хубава и дано да я продадеш и си вземеш още по хубава :!:
Изображение

Turbo Pilot
Аватар

Мнение от Cobra » 20 Фев 2007, 18:51

bmwfena написа:
Cobra написа:За тона ми там......дето некой казва....къвто такъв.... :evil:

защо си останал с чувството че 728 е мъртво та на тая кола и дават ако не се лъжа над 220км ч макс а аз го карах същото на прав участък ами един милиметър не му достигна на скоростомера до 230 а когато ми се даде възможност да тествам 725то искам да ти кажа че е невероятна кола с невероятна возия а бе супер си е но не е за човек който търси динамика не искам да приказвам на тая тема..Виждам че имаш същата за продан много е хубава и дано да я продадеш и си вземеш още по хубава :!:

И викаш че 220 или и 30 я яката ралта :roll:

Заеби тоя разговор е безсмислен

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 20 Фев 2007, 22:52

както кажеш ЖИВ и ЗДРАВ :!: :!:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Други модели