БМВ Х5 3.0д-2008 или БМВ 730д-2007

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 11 Яну 2009, 12:31

7878 написа:
k_ognyanov написа:Според мен си е въпрос на вкус. Седмицата излъчва стил. Не случайно световният елит преставляващ която и да е държава се вози в лимузини, а не в джипове.

Така е, факт. Но предполагам и колегата не е от световния елит :mhihi:

А ако се придържаме към протокола на световния елит, то такъв тип кола трябва да има и шофьор :mhihi:

Ми да ти кажа за мен 7-цата е за возене и шофьор е хубаво да имаш.Особено ги гледам някои поръчали си L версията и си я карат те...и за кво са си е поръчал и те незнаят.Отзад картофи вози..смешна работа.
По въпроса-Х5-ака е идеален ;)
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 11 Яну 2009, 12:52

А аз не знам как изобщо може да попита някой подобно нещо???
Това са толкова различни автомобили! Все едно да попиташ - къща ли да си купя с басейн и барбекю, или 300 квадрата апартамент във ВИП кооперация... Въпрос на вкус и предпочитания.
Аз специално, ако имам финансовата възможност за такъв клас кола, никога не бих се колебала какво да избера...
Седмицата е комфорт и представителност, джипа е удобство и сигурност.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 11 Яну 2009, 16:22

Apassionata написа:А аз не знам как изобщо може да попита някой подобно нещо???
Това са толкова различни автомобили! Все едно да попиташ - къща ли да си купя с басейн и барбекю, или 300 квадрата апартамент във ВИП кооперация... Въпрос на вкус и предпочитания.
Аз специално, ако имам финансовата възможност за такъв клас кола, никога не бих се колебала какво да избера...
Седмицата е комфорт и представителност, джипа е удобство и сигурност.

виж са, ако седиш в нета по анцуг и разглеждаш снимки на разни тупалки всичко е възможно :)
No bling at the Ring

Потребител
Аватар

Мнение от danny_acs » 14 Яну 2009, 12:11

Толкова глупости в една тема отдавна не бях чел... заприличало е на форум на Опел или Лада... 2105 ли да си зема или 7-ца...

колежката правилно е написала

Apassionata написа:А аз не знам как изобщо може да попита някой подобно нещо???
Това са толкова различни автомобили! Все едно да попиташ - къща ли да си купя с басейн и барбекю, или 300 квадрата апартамент във ВИП кооперация... Въпрос на вкус и предпочитания....

За да се даде полезен съвет, трябваше да разберем за какво ще ползваш колата, колко ще я караш зима/лято, какви разстояния/пътища, колко хора/багаж/спортно обурудване ще возиш, колко искаш да даваш за поддръжка/консумативи, колко време искаш да я имаш, колко ти е голям гаража и каквото сметнеш за нужно. Накрая може да покараш малко и двете коли и докато си си отговорил на всички въпроси, даже сам ще знаеш коя кола ще искаш

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Re: БМВ Х5 3.0д-2008 или БМВ 730д-2007

Мнение от Kaloyan78 » 14 Яну 2009, 17:09

Salmi написа:Колеги помогнете ми в избора какво да си купя БМВ Х5 3.0д-2008 или БМВ 730д-2007 Предимства и недостатъци :help:
Точно на такава седмица съм се возил(същия двигател и година) в Австрия на един приятел на баща ми(ма Поршето му повече ми хареса :lol: ). Както и да е - колата е наистина невероятна. Върви с 200 и не се усеща(даже и клип имах, той си знаеше къде са радарите човека, дано после не са го глобили). Каза, че не му е създавала никакви проблеми и изобщо беше много доволен от нея :) . Не е много голяма помощ това, което ти споделих, но все пак е вид впечатление :) .
Последна промяна Kaloyan78 на 15 Яну 2009, 8:27, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 14 Яну 2009, 19:29

Kaloyan78 написа:
Salmi написа:Колеги помогнете ми в избора какво да си купя БМВ Х5 3.0д-2008 или БМВ 730д-2007 Предимства и недостатъци :help:
Точно на такава седмица съм се возил(същия двигател и година) в Австрия на един приятел на баща ми(ма Поршето му повече ми хареса :lol: ). Както и да е - колата е наистина невероятна. Върви със 200 и не се усеща(даже и клип имах, той си знаеше къде са радарите човека, дано после не са го глобили). Каза, че не му е създавала никакви проблеми и изобщо беше много доволен от нея :) . Не е много голяма помощ това, което ти споделих, но все пак е вид впечатление :) .

Прав си колега 200 км/ч не ги усеща. С тая скорост е на 3500 оборота и на скалата за моментен разход е 8.5 л/100

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 15 Яну 2009, 8:26

emo_pld написа:
Kaloyan78 написа:
Точно на такава седмица съм се возил(същия двигател и година) в Австрия на един приятел на баща ми(ма Поршето му повече ми хареса :lol: ). Както и да е - колата е наистина невероятна. Върви със 200 и не се усеща(даже и клип имах, той си знаеше къде са радарите човека, дано после не са го глобили). Каза, че не му е създавала никакви проблеми и изобщо беше много доволен от нея :) . Не е много голяма помощ това, което ти споделих, но все пак е вид впечатление :) .

Прав си колега 200 км/ч не ги усеща. С тая скорост е на 3500 оборота и на скалата за моментен разход е 8.5 л/100
Точно! И клип даже имах(човекът караше колата, аз снимах) някъде за оборотите(точно както казваш), но някъде го затрих :( . Абе супер кола е, спор няма ;) .

Предишна

Назад към Други модели