Е23-въпроси и коментари.
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Абе скъпичка е тази боя,но пък си заслужава!А мината ли е поне 2 пъти с тоя 2 литър,че ми се струва малко
!

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Два литра и е готова излизати около 250лв. но си заслужава , като се влюбиш в една кола ще разбереш за какво ти говоря. 

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- ZealoT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
Малко оффтопик!
преди десетина години в квартала имаше една мутра... веднъж се паяви с една такава 735и без никаква забележка отвън а и като мотор явно беше много добра щото тоя я въртеше като колело из квартала....
та тогава за първи път БМВ ми направи впечатление.. Винаги много сам се кефел на марката но пък и винги сам мислел че е прекалено скъпа за мен....
та исках да кажа че тоя модел ме направи фен макар и не супер ентусиаст каквито сте повечето тук... макар и в крайна сметка и аз да се сдобих с такава машинка.....
но все пак тоя модел май ще си ми остане любимия....
преди десетина години в квартала имаше една мутра... веднъж се паяви с една такава 735и без никаква забележка отвън а и като мотор явно беше много добра щото тоя я въртеше като колело из квартала....
та тогава за първи път БМВ ми направи впечатление.. Винаги много сам се кефел на марката но пък и винги сам мислел че е прекалено скъпа за мен....
та исках да кажа че тоя модел ме направи фен макар и не супер ентусиаст каквито сте повечето тук... макар и в крайна сметка и аз да се сдобих с такава машинка.....
но все пак тоя модел май ще си ми остане любимия....
2 Hard 4 You
- moto
- младши ентусиаст
-
Мене модели като Е24 и Е23 ме направиха фен,естествено после имаше един период дет само Е30ки ми се въртеха в главата,нооо Е23 си е Е23-Дъ Бест!
ИЛИЯНе а ти къде си нойдисва в камерали?
ИЛИЯНе а ти къде си нойдисва в камерали?
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- moto
- младши ентусиаст
-

- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
За разглобяване и зглобяване нищто чудно да ти вземат 2000лв. но ако си го направиш сам и само пръскане е 500лв.
Няма грозни жени, има трезви мъже!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
На снимките изглежда страхотно. Евала на ентусиазма, сигурно е доста трудно да се поддържа такава кола. Представям си колко съботи и недели си прекарал за да я направиш такава. Винаги съм уважавал такива хора, които си купуват нещо истинско, защото им харесва, а не да се харесва на другите...
За е30ките.. ужасно тясно е вътре. Сядаш и караш такова нещо като возене няма
Нищо не може да се сравни с возията на 7ците... (и разхода
))
BTW Аз пък съм отчаян фен на е32
http://home.online.no/~st-arhol/engheikobmw750.htm

За е30ките.. ужасно тясно е вътре. Сядаш и караш такова нещо като возене няма

BTW Аз пък съм отчаян фен на е32

http://home.online.no/~st-arhol/engheikobmw750.htm
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- moto
- младши ентусиаст
-
Ми аз по-нагоре съм написал че као не е Е23 ще е Е32!
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Мерси за отзивчивостта. Засега ще си налягам парцалите с е30. След няколко години живот и здраве ще има сигурно е-32, ако не съм на друг акъл тогава
. Иначе гледам, че си говорите за бои, трябва ми бякъде да ми оправят малко ламарините, има разни малки дразнещи ръждички...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
Мдааа същата е от надсвирването ама аз явно съм бил по-нахален от теб и се лепнах за Илиян та си поговорихме. Иначе и аз стягам една е23ка в момента с 2.8 мотор и също подобаващо за мене ще повторя стъпките си които направих с Е28цата на тати и ще я накича със всичко дещо се е прелагало в нея, но кога ще се движи немога да кажа, засега е потънълъ в дълбок сън и е завита с много дебел юрган от прах. А иначе във Форум продава съм пуснал тема за една е23 735 във перфектно състояние и човека иска да я махне колкото се може по-бързо защото е капарирал е32 750ил и тази няма какво да я прави иска и 3000, но из по-малко ще я даде стига някой да се хване за нея.
- Eek '85 735
- кандидат ентусиаст
-
Айде да направим тайно общество на реставраторите на е23...
Мойта спяща красавица от време на време се опитвам да я събуждам. Пали от раз, и за 20ина секунди й се радвам на празния ход. Демек не само спи ама и похърква веднъж на две седмици. ;)
Мойта спяща красавица от време на време се опитвам да я събуждам. Пали от раз, и за 20ина секунди й се радвам на празния ход. Демек не само спи ама и похърква веднъж на две седмици. ;)
- moto
- младши ентусиаст
-
ЦЦЦЦ що ли нямам 3 бона да я взема тая Е23ка
!А някой знае ли за някоя на супер тънки пари-дори да е блъсната!НО подчертавам!-да е с работещ двигател!Аз шси оправа от блъскането
,но ДВГто-това ми е слабат страна!

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2