Малко Хелп ако може
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- BaHko1
- Потребител
-
- Кара: 318ti
- Мечтае да кара: 344ti
читава 850-ка с екстри може и да струва повече от м3. но пък съм сигурен че осмарката може да ти даде доста повече от е46 във всяко едно отношение. ако имаш парици хич не се чуди
850 е твоята кола

850 е твоята кола

…събуждам се сутринта след страшен запой, и гледам - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Ми тоя V12 двигател мисля, че подлежи на раздувки
. Едно 850CSI хич няма да е зле
. Впрочем, гледам ги в mobile.de, че ги има под 5000 евро, нормално ли е и колко ще излезе с докарването до BG
?
BTW: http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details

BTW: http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
моето цялостно мнение е че 8-ма серия е one of a kind
просто няма аналогична кола на нея
от клас суперкар е което значи че е от класа на ферари и ламбо.
не случайно е наречена ferrary killer както вече написах.
има го и момента че 8-ма серия предлага това което в М3 го няма - спортен дух в комбинацията с усешането за лимузина - а по точно активно адаптивно окачване на 4-те колела в късните версии, автоматична скоростна кутия или ръчна 6 степенна или накратко ВСИЧКО за което човек може да се сети. За изненада на всички пространството на задните седалки е напълно достатъчно за 2-ма, въпреки че не е много. просто за тази кола лоша дума няма да чуеш, освен досадата че където и да минеш всички ще се обръщат и ще ти снимат колата където и да я спреш, защото е уникална.
за съвместимостта на частите вече споменах - 7-ма серия - Е32/Е38 в зависимост от годината на производство
просто няма аналогична кола на нея
от клас суперкар е което значи че е от класа на ферари и ламбо.
не случайно е наречена ferrary killer както вече написах.
има го и момента че 8-ма серия предлага това което в М3 го няма - спортен дух в комбинацията с усешането за лимузина - а по точно активно адаптивно окачване на 4-те колела в късните версии, автоматична скоростна кутия или ръчна 6 степенна или накратко ВСИЧКО за което човек може да се сети. За изненада на всички пространството на задните седалки е напълно достатъчно за 2-ма, въпреки че не е много. просто за тази кола лоша дума няма да чуеш, освен досадата че където и да минеш всички ще се обръщат и ще ти снимат колата където и да я спреш, защото е уникална.
за съвместимостта на частите вече споменах - 7-ма серия - Е32/Е38 в зависимост от годината на производство

Изборът си е изцяло твой защото както почти всички отбелязаха двете коли са пълна противоположност! Ако трябваше аз да избирам бих заложил на по-новото и по безппроблемното М3 но пък и 8ка не е за изхвърляне макар че е проблемен и от към доставка на части и от към здравина- и ако все пак решиш да е 8ца то задължително 40ка-4.4l този 5.0л. леш дори не го поглеждай-гори като ламя и е доста проблемен докато 40ката ще ни надживее всички 

Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Langata написа:Изборът си е изцяло твой защото както почти всички отбелязаха двете коли са пълна противоположност! Ако трябваше аз да избирам бих заложил на по-новото и по безппроблемното М3 но пък и 8ка не е за изхвърляне макар че е проблемен и от към доставка на части и от към здравина- и ако все пак решиш да е 8ца то задължително 40ка-4.4l този 5.0л. леш дори не го поглеждай-гори като ламя и е доста проблемен докато 40ката ще ни надживее всички

И аз в последно време чувам от различни хора че е по-добре 840.
Наизкочиха и други вариянти освен двата споменати до сега.
1/ М5 Е39
2/ 1?? купе или кабрио
3/ 3?? купе или кабрио
4/ Форд Мустанг - http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Наизкочиха и други вариянти освен двата споменати до сега.
1/ М5 Е39
2/ 1?? купе или кабрио
3/ 3?? купе или кабрио
4/ Форд Мустанг - http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2