Мнения за е38 740
Модератор: Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
Мнения за е38 740
Можете ли да кажете нещо повече за него двигателя V8 ли е как е като подръка този двигател, склонен ли е към прегряване търпи ли на лошо отношение.В общи линий дали е капризен мотора защото това което го гледах ми се виждаше западнало(мръсен мотор липсващи неща)
Интересува ме инфо за мотора повече, купето не ме притеснява от към грижи

Интересува ме инфо за мотора повече, купето не ме притеснява от към грижи

Най мразим некви кифли да ми се правят на кроасани !!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
доста приличен мотор с найстина приемлив разход ако е читав обаче
не се поддържа трудно според мен ако парите не те притесняват
не се поддържа трудно според мен ако парите не те притесняват
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Все пак не си уточнил дали става въпрос за дизеловия или бензиновия.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
Говорим за бензиновият мотор с ръчни скорости. На пръв поглед изглезда неподдържан има масалце изцапан пласмасовият капак е счупен и тн.
Не съм го палил и карал още но се замислям да сменя е32 с тази и затова питам

Не съм го палил и карал още но се замислям да сменя е32 с тази и затова питам

Братле ако говорим за 4.4 литровия 8 цилиндров мотор с мощност 286к.с. ( а сигурно говориш за него) то това е (лично мнение)най-здравият и най малко дефектиращ и с най- разумен разход от подобните си двигател правен някога от Баварският концерн. И мисля че не с масълце а с лайна да е омазан пак ще е перфектният мотор (стига да е обслужван както трябва-масла и т.н.)
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!
- EnthusiasT
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 Touring M50
Смело напред колега двигателите на БМВ не ги е страх от малко масалце ... джигателя е мега здрав,як като мечка и по принцип не гори чак толкова много за такав двигател ... караи,прецени ако харесаш купуваи и се похвали!
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Е тук нямаше как да не се включа>аз карам такова(автоматик)...Най-добрата в класа си е.Разхода в града е между 13-16 литра при нормално щофиране,извънградско пада до 11 литра може да стигне сещате се докъде.Откъм ходова част е здрава много(и цени за частите мога да дам).Мотора ще ни надживее всички(215км/ч-3800оборота).Общо взето както каза колегата по-горе трябва да е обгрижвана добре.Ако си сменяш Е32 ,Е38 единствената машина с която може да я смениш 

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
един приятел на баща ми караше такова бая години , беше си го купил чисто ново и беше мн доволен , возил съм се няколко пъти страшна кола е , тази даже беше с някви сменени ауспуси и вадеше уникален звук
It`s party time !
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
Тази която я гледах е със 6 степенна ръчна скоростна кутия от към ходова част сигурно са здрави но ме притеснява двигателя и частите за него.Колега speedtool сподели горе долу какви са цените от къде пазаруваш частите и тн.
- speedtool
- младши ентусиаст
-
Честно казано от към двигател точно няма какво да кажа за цени(само консумативи)...просто не дава проблеми(пупупу-да него урочасам)...окачване разбира се нормалните за нашите пътища амортизации-носачи между 125 лева-360 лева,това е според марката и вносителя,тампони на заден(долен) преден носач примерно между 57лева и 120 лева...СРВАНИТЕЛНО НОРМАЛНА ПОДДРЪЖКА ЗА ТАКЪВ КЛАС АВТОМОБИЛ...за 80000 хиляди км. това съм сменил и трябва пак да сменя сега...
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
speedtool написа:Е тук нямаше как да не се включа>аз карам такова(автоматик)...Най-добрата в класа си е.Разхода в града е между 13-16 литра при нормално щофиране,извънградско пада до 11 литра може да стигне сещате се докъде.Откъм ходова част е здрава много(и цени за частите мога да дам).Мотора ще ни надживее всички(215км/ч-3800оборота).Общо взето както каза колегата по-горе трябва да е обгрижвана добре.Ако си сменяш Е32 ,Е38 единствената машина с която може да я смениш
моля те сериозно дай цени на каквото знаеш ... това е ценна информация за този толкова ценен автомобил ... какво си смвнял ... какво ти е пражило проблемиии ... аз толкова сум превъртял на тея 740 и на цените им в US че само се чудя как да ми вкарат някоя изродшина от TExas или floroda ... дето са по 13.000 usd а светя като слънце ...
- speedtool
- младши ентусиаст
-
Цени:Накладки 4бр.-440лв. с датчиците,Носачи четири броя отпред 1400лв.(демек около 360 бр.) Тампони на задния носач(отпред,само те се сменят) 107лв. брой.Главина отпред в Камор-700лв..Аз си я купих нова оригинална за 300лв(ама тва е друг филм)Това са цени за ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ НА BMW(За пример носачи на DELPHI 127лв. ако не се лъжа).Това съм сменил за 90000 хиляди км. и консумативи разбира се.Дано съм бил полезен
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Nickson
- Потребител
-
- Кара: E 34
За тази ли става въпрос:
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details
Ако някой е ходил да я гледа и нещата са много зле, нека сподели впечатления.
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details
Ако някой е ходил да я гледа и нещата са много зле, нека сподели впечатления.
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2