E9 3.0CS Coupe с М5 engine
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
E9 3.0CS Coupe с М5 engine
Колата е произведена 1973 година......оригиналния двигател е in-line six с карбуратор- 180 hp .......след като похарчил 14 000$ по реставрацията на външния вид, който е напълно автентичен с изключение на страничните огледала които са от БМВ 635., гордия собственик решил да смени и двигателя..........избора е S38 от Е34 //М5 230+ kilowat
снимки

снимки

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Не съм най-големия фен на дизайна на старите БМВ-та и коли въобще, но това е адски красиво 

Never mistake motion for action...
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Бива Е9-ката.
Много е добра!
Мен, обаче, по си ме кефи Е12, по агресивно е. На Е9 джамовете й малко по-широки идват отколкото трябва. Сравнете с Е12 и Е24 например.

Мен, обаче, по си ме кефи Е12, по агресивно е. На Е9 джамовете й малко по-широки идват отколкото трябва. Сравнете с Е12 и Е24 например.
lowdriver написа:...Аз просто ще си замълча,защото загубих "ума и дума" при вида на това ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА АВТОМОБИЛНОТО ИЗКУСТВО!!!
Този автомобил заслужава само едно...ГОЛЯМ ПОКЛОН!
P.S.Мите,искренни БЛАГОДАРНОСТТИ за снимките!
За тебе знаем

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Не е истина.Плаче ми се. Това е моята Елинор, ако сте гледали 60 сек. с Никълас Кейдж!!!!
Преди 4 години идвам в София студент и около октомври - ноември месец я видях паркирана в двора на Зимния дворец. Беше станала просто на кочина: олющеха боя, издрана и т.н.
Май или юни колата изчезна.
6 месеца по - късно я открих на паркинга на окръжна болница. Тя беше. Същата. Просто вдигната с паяк и преместена. Дори номера сверявах - беше от жълтите, а самото БМВ - червено. Оттогава се чудех какво стана с тая кола, а и не съм ходил повече около окръжна.
Казах Ви каква я видях аз, а ако тази е друга, значи има още една някъде в София.
А иначе една такава се продаваще преди 2 години в mobile.de , ама беше с двигател 540
Преди 4 години идвам в София студент и около октомври - ноември месец я видях паркирана в двора на Зимния дворец. Беше станала просто на кочина: олющеха боя, издрана и т.н.
Май или юни колата изчезна.
6 месеца по - късно я открих на паркинга на окръжна болница. Тя беше. Същата. Просто вдигната с паяк и преместена. Дори номера сверявах - беше от жълтите, а самото БМВ - червено. Оттогава се чудех какво стана с тая кола, а и не съм ходил повече около окръжна.
Казах Ви каква я видях аз, а ако тази е друга, значи има още една някъде в София.
А иначе една такава се продаваще преди 2 години в mobile.de , ама беше с двигател 540
...Тез` две бири `що ги каза ...?
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2