БМВ Бъдеще 2-ра част:
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ Бъдеще 2-ра част:
Значи да започна така , моя съдед е един много запален фен на тунинга и притежава монте карло шевролет 6.0 или 6.7 ще ви излъжа но както и да е звяр , та знаех аз че тои е инжинер но не какъв тип , вчера неговото семейство ни посети вкъщи за вечеря и като се разприказвахме се оказа че е компютърен инжинер които работи в/у проекти на новите серий на бмв които са още протутипи , които са направили последни тестове на система която ще бъде абсолютно всичко на всички нови баварий гласови команди (радио,фарове,ще ви излъжа какво др. но общо взето всичко бях се развълнувал и не запомних но пак че говоря с него и ще ви давам инфо)вече проекта е завършен поделжи на краини тестове след което ще бъде въведено и на пазара.
Надявам се да съм ви казал нещо полезно и любопитно инфото е досотверено човека е бил отговорен в/у цялата технбология.
//////BMW_FUTURE///////
Надявам се да съм ви казал нещо полезно и любопитно инфото е досотверено човека е бил отговорен в/у цялата технбология.

www.bmwpowerbg.tk
ALL HOLIGAN CARS
ALL HOLIGAN CARS
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Човече залепваш се за него и докладваш ако трябва и диктофон си вземи 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Една птичка ми каза, че новото М5 електрониката няма да е Мотроник, ами ще е дело изцяло на БМВ, собствена разработка базирана на ЕКУ-то за Формула 1 двигателя...
А ще мога ли да завивам и ускорявам с уста или не??? Айде стига глупости това кола ли е, ГСМ ли е, какво е. Аз карам ли я колата или си диалогирам с нея. Технологиите и компютрите съкс, стига слагали електроника в колите. Аман вече.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Tano напълно те подкрепям ! ! !
Гледал съм доста прототипи и не само на БМВ и други които се водят
футиристик някви супер загладени аеродинамика не знам си кво еми грозни са надявам се да не доживея момента в който сички коли ще изглеждат така! Някой си спомням беше написал под съобщенията като подпис цитирам "Аеродинамиката е за тези които не могат да правят двигатели " ...
Не хванеш ли геврека и ръчката не е шофиране тва може и да греша ако е така ме поправете !
Гледал съм доста прототипи и не само на БМВ и други които се водят
футиристик някви супер загладени аеродинамика не знам си кво еми грозни са надявам се да не доживея момента в който сички коли ще изглеждат така! Някой си спомням беше написал под съобщенията като подпис цитирам "Аеродинамиката е за тези които не могат да правят двигатели " ...
Не хванеш ли геврека и ръчката не е шофиране тва може и да греша ако е така ме поправете !
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
това го е казал Енцо Ферари (за което после естествено е съжалявал)....а колкото до електрониката в колите ,бих казал че зависи къде се слага.Ако е за управление на двигателя мисля че няма много място за спор ,компютъра е по точен от всичко друго.Ако е обаче за глезотий ,понякога прекаляват и повечето неща едвали бих ги използвал.Спорен е въроса обаче когато се отнася за помощниците(от рода на ABS или DSC )......
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Tano Пуснато на: 27 Апр 2004, 18:44 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
А ще мога ли да завивам и ускорявам с уста или не??? Айде стига глупости това кола ли е, ГСМ ли е, какво е. Аз карам ли я колата или си диалогирам с нея. Технологиите и компютрите съкс, стига слагали електроника в колите. Аман вече.
Вярваш или не да ще може да завива с гласова команда но хубава част е ще имаш възможноста да избираш дали да е с гласово или по традиционият начин (което е много добре) Не съм го виждал човека скоро но като го видя ще разпитвам здраво и ще докладвам всичко , той също много често е в Германия да тества технологийте , а пък ако някои има възможност и знае как да провери в нета нещо по този въпрос би било много интересно ако се изнамери нещо за тази технология.
www.bmwpowerbg.tk
ALL HOLIGAN CARS
ALL HOLIGAN CARS
Как няма да го повярвам, ние баничарки взехме да правим, та това ли, макар че това е върха на простотията :mha:
:mha: (малко стил Ati ще го кажа):
Тано кара и идва завой: Мила завий наляво?
Милата: Кое ляво? Колко градуса наляво? Тази или следващата наляво? Защо да завивам наляво, според GPS-а надясно е по кратко? и т.н.
kminev евала че ни радваш с новини от кухнята, с нищо от гореказаното не искам да обидя теб, просто съм възмутен от това че БМВ за пореден път доказва че се превръща в високотехнологичен мерцедесо-японски автомобил (да не говорим за следването на модата, кога е било това).

Тано кара и идва завой: Мила завий наляво?
Милата: Кое ляво? Колко градуса наляво? Тази или следващата наляво? Защо да завивам наляво, според GPS-а надясно е по кратко? и т.н.
kminev евала че ни радваш с новини от кухнята, с нищо от гореказаното не искам да обидя теб, просто съм възмутен от това че БМВ за пореден път доказва че се превръща в високотехнологичен мерцедесо-японски автомобил (да не говорим за следването на модата, кога е било това).
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

10 мнения
• Страница 1 от 1