БМВ Бъдеще 2-ра част:

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

БМВ Бъдеще 2-ра част:

Мнение от kminev » 27 Апр 2004, 3:35

Значи да започна така , моя съдед е един много запален фен на тунинга и притежава монте карло шевролет 6.0 или 6.7 ще ви излъжа но както и да е звяр , та знаех аз че тои е инжинер но не какъв тип , вчера неговото семейство ни посети вкъщи за вечеря и като се разприказвахме се оказа че е компютърен инжинер които работи в/у проекти на новите серий на бмв които са още протутипи , които са направили последни тестове на система която ще бъде абсолютно всичко на всички нови баварий гласови команди (радио,фарове,ще ви излъжа какво др. но общо взето всичко бях се развълнувал и не запомних но пак че говоря с него и ще ви давам инфо)вече проекта е завършен поделжи на краини тестове след което ще бъде въведено и на пазара.

Надявам се да съм ви казал нещо полезно и любопитно инфото е досотверено човека е бил отговорен в/у цялата технбология.

:) :shock: //////BMW_FUTURE///////
www.bmwpowerbg.tk
ALL HOLIGAN CARS

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 27 Апр 2004, 10:22

:yes: :shock: бравос ве човек, я радуй на бързо :!:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 27 Апр 2004, 12:27

:shock: Май наистина си бил много развълнуван :)

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 27 Апр 2004, 14:28

Човече залепваш се за него и докладваш ако трябва и диктофон си вземи :wink:

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 27 Апр 2004, 17:29

Една птичка ми каза, че новото М5 електрониката няма да е Мотроник, ами ще е дело изцяло на БМВ, собствена разработка базирана на ЕКУ-то за Формула 1 двигателя...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 27 Апр 2004, 17:44

А ще мога ли да завивам и ускорявам с уста или не??? Айде стига глупости това кола ли е, ГСМ ли е, какво е. Аз карам ли я колата или си диалогирам с нея. Технологиите и компютрите съкс, стига слагали електроника в колите. Аман вече.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 27 Апр 2004, 19:12

Tano напълно те подкрепям ! ! !
Гледал съм доста прототипи и не само на БМВ и други които се водят
футиристик някви супер загладени аеродинамика не знам си кво еми грозни са надявам се да не доживея момента в който сички коли ще изглеждат така! Някой си спомням беше написал под съобщенията като подпис цитирам "Аеродинамиката е за тези които не могат да правят двигатели " ...
Не хванеш ли геврека и ръчката не е шофиране тва може и да греша ако е така ме поправете !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 27 Апр 2004, 19:43

това го е казал Енцо Ферари (за което после естествено е съжалявал)....а колкото до електрониката в колите ,бих казал че зависи къде се слага.Ако е за управление на двигателя мисля че няма много място за спор ,компютъра е по точен от всичко друго.Ако е обаче за глезотий ,понякога прекаляват и повечето неща едвали бих ги използвал.Спорен е въроса обаче когато се отнася за помощниците(от рода на ABS или DSC )......
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kminev » 27 Апр 2004, 23:34

Tano Пуснато на: 27 Апр 2004, 18:44 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

А ще мога ли да завивам и ускорявам с уста или не??? Айде стига глупости това кола ли е, ГСМ ли е, какво е. Аз карам ли я колата или си диалогирам с нея. Технологиите и компютрите съкс, стига слагали електроника в колите. Аман вече.

Вярваш или не да ще може да завива с гласова команда но хубава част е ще имаш възможноста да избираш дали да е с гласово или по традиционият начин (което е много добре) Не съм го виждал човека скоро но като го видя ще разпитвам здраво и ще докладвам всичко , той също много често е в Германия да тества технологийте , а пък ако някои има възможност и знае как да провери в нета нещо по този въпрос би било много интересно ако се изнамери нещо за тази технология.
www.bmwpowerbg.tk
ALL HOLIGAN CARS

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 28 Апр 2004, 11:25

Как няма да го повярвам, ние баничарки взехме да правим, та това ли, макар че това е върха на простотията :mha: :1: :mha: (малко стил Ati ще го кажа):
Тано кара и идва завой: Мила завий наляво?
Милата: Кое ляво? Колко градуса наляво? Тази или следващата наляво? Защо да завивам наляво, според GPS-а надясно е по кратко? и т.н.

kminev евала че ни радваш с новини от кухнята, с нищо от гореказаното не искам да обидя теб, просто съм възмутен от това че БМВ за пореден път доказва че се превръща в високотехнологичен мерцедесо-японски автомобил (да не говорим за следването на модата, кога е било това).
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Назад към Други модели