X5 3.0i
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
X5 3.0i
Днеска гледах една Х5-ца и понеже досега не съм имал никакъв допир до БМВ-та ви моля за ПОМОЩ. Такаа колата е 2001 с 3.0i (231 к.с.) автоматик. Направи впечатление, че на ниски обороти притриса леко иначе като цяло работи равномерно на място. В ниските обороти като се подава газ леко се замисля иначе равномерно се изрязва във високите. Като се качихме да я видим как върви въобще не варвеше като за 231 коня и светеше чек инджина. Още докато я оглеждах пича ми каза, че дебитомера е аут и ще слагат друг така или иначе. Въпроса ми е дали само от някакъв дебитомер е възможно да се скопи така колата. Като я зяпалих студена си мъркаше идеално само проблема в ниските. И ако може някой да ми каже какви са проблемите при тези коли, защото нищо не отбирам от тях. Благодаря предварително на всички отзовали се.
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
възможно е на 100% описаните проблеми да са от дебитомера
но според мен не е нормално кола 2001 да скапе дебитомера зависи на
колко км. е де ама според мен е на доста щом има този проблем
по-добре изчакай да сменят дебитомера и тогава пак опитай
но моят съвет е диагностика в Камор на всяка цена
но според мен не е нормално кола 2001 да скапе дебитомера зависи на
колко км. е де ама според мен е на доста щом има този проблем
по-добре изчакай да сменят дебитомера и тогава пак опитай
но моят съвет е диагностика в Камор на всяка цена

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
На което и да е от двете (Камор или НН) да отидеш би трябвало да ти направят читава диагностика... Но им кажи, че ще купуваш колата за да знаят да гледат навсякъде... А пък това за дебитомера повярвай ми може да скопи много колата... Не знам за новите двигатели как е но може да пробваш да му махнеш кабела и да провериш разликата...
5 мнения
• Страница 1 от 1