BMW 725 tds
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Honzik написа:Ае колата си върви съвсем прилично, не знам на базата на какво може да кажеш, че е "мъртвородено"... т'ва същото като някой почне да обяснява, че Е38 728i също била "умряла работа".... това не са бегачки все пак...Аз съм возил и 728i Automatic и си беше повече от добре...
еми виж са и за мен 318тдс или 316 не е мрътвородено но иди го обясняваи на някои хора

то и 320 за мен не е бегачка ама иди пак го обясняваи на същите хора за които това е модела с големо М ... щото с 1 голф стават лоши поразии така че секи си има некакфо криворазбрано мислене и си знае неговото ... нали знаеш моито си е най убафо така че каквото и да си говорим Шестака си е Шестак ... яката ралта

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Bam-bam, 6-така си 6-так, ама iS-а се метка яко.... кой квото иска да говори, ама М44 мога да кажа, че си е директно рамо до рамо с М50... относно сравнението с голфове и (ф)астри - това са други автомобили с доказани възможности... тях не ги коментираме
Факт е обаче, че в случая не се иска от 725tds-а да е бегачка... а да върви прилично... което няма нищо общо с "мъртвородено"
Що се отнася до 318tds - с един "чип тунинг", цъкната помпа и сменени основни консумативи - друг автомобил 

Факт е обаче, че в случая не се иска от 725tds-а да е бегачка... а да върви прилично... което няма нищо общо с "мъртвородено"

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
За да се приключи спора с тдс-а, в продава има една 740и за 12к, направо се меткай
Хем ще е 7-ца, хем и никой няма да ти каже, че не и "рита гъза"
или че е "мъртво родена"

Хем ще е 7-ца, хем и никой няма да ти каже, че не и "рита гъза"

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
уууууу 850-чката по-дебела щи дойде от 7-ка.. пък и частите по-трудно.. май
ама нали ти казвам, и тия знаят как да те накарат да изтръпнеш, въпреки дизела, въпреки конете..то не е кола за фън(всъщност, 'що пък не?
) ама ако си ентусиаст и имаш свободни 30тина мин петък вечер да сложий некви гумеНЕТКИ, да ги затриеш съвсем и да си слоиш твоите...

ама нали ти казвам, и тия знаят как да те накарат да изтръпнеш, въпреки дизела, въпреки конете..то не е кола за фън(всъщност, 'що пък не?

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
гледай само като отиде6 да не се окаже 4е колата е с ''italishe papire'' 4е тогава ако си се подготвил за хубава кола няма да остане6 доволен , да не говорим 4е освен на автовоз с друго няма да може6 да я докара6DaSainT написа:Аз от Германия си харесах едно 725тдс 98-ма за 6600 евро и мисля да ходя да го гледам и ако го бива да го взиам напрао... То ако го взема от БГ е ясно че тока му е изпит от всекаде, в Германия ще е същото, но поне на по-хубави пътища

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2