730 Е32, осмак
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
dopestar написа:е тоя 8ак трябва да харчи 10 да има некъф смисъл от него, моито е 211коня и махималната скорост не е 233 щото си ги подминава, а тва 9.3 за 0-100 не е малко, и не вервам да е много по тежко от мойто (2.330кг)
С мой личен приятел,който работеше шофьор в банка ,която вече не е на пазара, сме се возили и в 3,5 6 цилиндъра и в 3 литра 8 цилиндров мотор Е32.Предимствата на 6-така доколкото знам от неговите много,даже доста много километри е в по-евтиното обслужване,но 8 цилиндровия мотор е невероятен кеф,версийте с него са лифтираните, по-тежки са и то с около 60 кг ,което и е малко и е много

+ Това човек ,трябва да си направи сметката какво търси ,защото ако търси икономия от такъв автомобил ще си чака додето свят светува

Георги Пенчев
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Прав си ама и не си, виждал съм и е32 след 91 които са доста по зле от мойта(говоря за ехтрите)
Но аз говорех за мотора а не за колите в който се монтира
И като е по хубав защо пишете наляво и надясно - шестака си е шестак и тем подобни, дайте да пишеме осмака и е осмак
Но аз говорех за мотора а не за колите в който се монтира

И като е по хубав защо пишете наляво и надясно - шестака си е шестак и тем подобни, дайте да пишеме осмака и е осмак

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Прав си и ти за осмака и шестака и на мен ми е на сърце 6 цилиндровата гад,но точно тоя двигател М30 лично на мен не ми се нрави ... особенно пък като видя 730 със 188 коня и смяяяях
те са решили явно на времето да се конкурират с 300 SE W126 ,аналогичен мотор ,като характеристики и кой от кой по-пенсионерска ламя ще направи
Аз лично като видях на Гего колата как върви и пък особенно как звучи при поддаване,просто онемях
Георги Пенчев

Аз лично като видях на Гего колата как върви и пък особенно как звучи при поддаване,просто онемях

Георги Пенчев
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
тва за пенсионерската ламя, Много си прав мойто 211 се води и ако го карам леко само ръмжи и пак 20/100 а автоматика просто допълва за цялата мизерия, когато пусне до 5.500к оборота и тогава горе долу усещаш че имаш повер под капака,
Карах и аз вчера V8 730 с ръчни скорости, кефа е нещо като 1 грам бело и няколко голи чалгарки с тебе а шева който остави с 235 гума приличаше на спирачен път на тир.
Карах и аз вчера V8 730 с ръчни скорости, кефа е нещо като 1 грам бело и няколко голи чалгарки с тебе а шева който остави с 235 гума приличаше на спирачен път на тир.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
Slavi_m написа:Penchev написа:Gego ме направи на пастет в Монтана със седмицата му![]()
Няма страшно,аз пък него го направих на пастет и отсрамих Сф групата!![]()
Абсолютно сериозно
даааа , по пиене на минерална вода

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2