Най-новото 330d

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 18 Юли 2005, 18:46

///M Power написа:Чочо а "Кар&Драйв" от къде го намираш????

Един приател е абониран за него, плейбой (амареканския) и още 1-2 списания.. та като ходя до тях ги преглеждам. ;)

П.С. Има от '88ма до сега всичките броеве на Плейбой.. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 18 Юли 2005, 21:07

SlipKnoT написа:
Bavarishe написа:Тфа 330бензинката е-90 е издънката на БМВ.Прочетете теста между него Ауди 3.2Яуаттро и Меро Ц350 и ще разберете защо

А бе.. я се успокой малко бе.. всеки втори пост ти е "еди какво си в авто билд".. уважавам това списание, но са толко пристрастни, че няма на къде.Я прочети "Кар & Драйв" там във всеки тест БМВ бие.. пфуууууууу.. :evil:

Просто гледах на почти всички други мотори на е90 тестове срещу А4 и само с тоя мотор пада
ТДС - Турбо Див Селянин

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 19 Юли 2005, 1:56

Чочоне виж там дет е поснал Визи кво време и дават на и30ката :idea: Тва имах в предвид ся ако не е точно ше ги съдя и ти ше си ми свидетел :mhihi: Па и да е по бавна пак си е доволно за дизляк едно време ги застигаше пушека докато набираха па са виж ги ти се резгат на бензиновете батковци. Оп ся проверих тия са дали грешни данни начи Чочо удряш ми едно рамо и ги съдим за пропуснати ползи :mhihi: и после си делим парата и зимаме иемкити и се почва едно окисляване по морието сините вълни :shock: ......я по-добре да си лягам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 19 Юли 2005, 12:49

SlipKnoT написа:Я прочети "Кар & Драйв" там във всеки тест БМВ бие.. пфуууууууу.. :evil:

Дали пък и те не са прекалено пристрастни също, ако БМВто взима винаги първите места? :winky:
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 19 Юли 2005, 13:10

Wizi написа:
SlipKnoT написа:Я прочети "Кар & Драйв" там във всеки тест БМВ бие.. пфуууууууу.. :evil:

Дали пък и те не са прекалено пристрастни също, ако БМВто взима винаги първите места? :winky:

Точно това ми е мисълта.. аз не вярвам на нито едно от тея списания, а си правя сам изводите като прочете теста.. или още по хубаво като мога да сравня колите от опит.. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 20 Юли 2005, 9:46

аз също съм адски страшно респектиран от тази кола .. пълната лудница е това :help: .. гледал съм разни клипчета от gumball 3000 та едни пичове там са с такава кола .. абс съм безмълвен към таза машина това е колата мечта :D .. но тяхната кола е Е46 200 коня.. тази новата вече не мога да си представя кво е .. :kuku:

ето как ускорява и спира ..
http://videos.onestopwebhosting.com/Videos/antandpete0-200kmh-0.wmv

а ето едно мн яко от състезанието ..
http://videos.onestopwebhosting.com/Videos/RicksCafetoMarrakech.wmv

яката работа ;)

PS: сайт-а на тези от gumball 3000 с 330d .. http://www.antandpete.co.uk/

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 20 Юли 2005, 13:40

[quote="BABATA"][/quote]

Ти говориш за Е46.., а Е90 е с 13коня и бая Нм отгоре.. и върви повечко.. ;)

Предишна

Назад към Други модели