Ако тези излязат на пазара...

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 13 Юли 2005, 8:30

el_nino написа:
krika написа:Първо са мноо стари концепти и второ ги е страх да ги пуснат тия гОвна щото ще има зверски линч и гавра с трупове пред зградата в Мюншен.....

Точно тези concept-и са мн стари чел съм статии за тях още в много старото и бих казал доста добро списание Вираж което вече неизлиза :roll: може би преди 3-4 години наи малко...тъи че спокоино няма да бъдат пуснати в сериино производство.Това са просто прототипи които са напъхани с какви ли не системи за сигурност които ще се вграждат в бъдеще в новите БМВ-та ;).Ако има желание бих могъл да щтракна статията с цифрата и да я пусна тък ако има интерес. ;)

:yes: Даже може и по стари да са, някъде 98-99 четох за тях по списанията, наистина е така, тва са някви прототипи използвани за разработване на футуристични технологии, например на първата снимка е първият автомобил с нещо като I-Drive, ама тогава като четох за него ми се видя невъзможно да се сложи такова нещо в кола, а сега :uups:
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 13 Юли 2005, 9:02

първото е... кенеф...

второто ме кефи, кола за голф :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BlackAdder » 14 Юли 2005, 19:48

като биха казали няколко приятели от Пловдив и 2та концепта са "БОМБОК" :ranting:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 14 Юли 2005, 19:57

SlipKnoT написа:[
Те не искат да ме пуснат през граница.. ще ги взривя все.. начело с оня АМгъл.. :mhihi: :evil:

на другаря Бангъл ли му викаш амгъл????

Предишна

Назад към Други модели