въпросче към варненци...
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
въпросче към варненци...
някой да има инфо за тази кола
пратиха ми снимката и нямам идея къде да я търся- единственото сигурно е че не е в движение, а си стои на някой паркинг и доколкото разбрах предницата е в меко казано отвратително състояние...
А за такова отношение- нямам думи

А за такова отношение- нямам думи

BMW & RAMMSTEIN RULES

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Горката кола под блока ми има такава и лошото е,че е в движение и я кара един мизерник
Тая кола раздута ли е или така ми се вижда

Тая кола раздута ли е или така ми се вижда
ТДС - Турбо Див Селянин
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Имам някакви спомени за тая кола, седеше под един балкон. А балкона се намира след стадион Спартак на Т-образното като свиеш вляво към лятно Тракия преди десния завой вдясно от улицата. Ама това е отпреди 4-5 години инфо. Тогава нямаше гуми, ама тия раздувки не се забравят лесно.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
Един написа:Имам някакви спомени за тая кола, седеше под един балкон. А балкона се намира след стадион Спартак на Т-образното като свиеш вляво към лятно Тракия преди десния завой вдясно от улицата. Ама това е отпреди 4-5 години инфо. Тогава нямаше гуми, ама тия раздувки не се забравят лесно.
ТИ УБИ КОНЯ С ЛОПАТАТА БЕ... Колата е открита в горепосочения район

А всеки от Варна който има инфо за собственика да свирка- пари да се измъкне колата от него все ще се намерят- ако не ми стигнат моите се надявам някой да съжали колата и да помогне...
BMW & RAMMSTEIN RULES

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Bavarishe написа:Трябва да направим ФОнд за такива Бмвета
Майтап да няма- не е лошо като идея, но като знам къде живеем тая няма как да стане... Иначе се майтапех за това да ми помогнете- само да се продава и я взимам, независимо че не мога да я ремонтирам тук.
Надявам се- вече сериозно- ако успея да измъкна колата някой да се наеме и да удари една(по-точно няколко) ръце за ремонта
BMW & RAMMSTEIN RULES

- niki fire
- младши ентусиаст
-
otka4ena написа:...
Пожелавам ти да си го вземеш този "тлъстак" и да си го направиш така както ти се иска

п.п а какво стана със снимките

аиде щтракниго ниаколко пъти и даи да го видим

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
otka4ena-Portos tuning masters вероятно са някоя чужда фирма,която е изчезнала от небосклона,защото нищо не намерих за тях!
Честно казано маската на Е23ката не ме кефи-оригиналната е по-добра от тази!
Слави_м-баце можеш ли,ако ти се занимава да попиташ евентуално какви пари им търсят на теази Е23ки?
Слави_м-баце можеш ли,ако ти се занимава да попиташ евентуално какви пари им търсят на теази Е23ки?
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
otka4ena-Portos tuning masters вероятно са някоя чужда фирма,която е изчезнала от небосклона,защото нищо не намерих за тях!
14 мнения
• Страница 1 от 1