въпросче към варненци...

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

въпросче към варненци...

Мнение от GS_VARNA » 03 Юли 2005, 20:56

някой да има инфо за тази кола :?: :?: :?: пратиха ми снимката и нямам идея къде да я търся- единственото сигурно е че не е в движение, а си стои на някой паркинг и доколкото разбрах предницата е в меко казано отвратително състояние...
А за такова отношение- нямам думи :bang: :bang: :bang:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 03 Юли 2005, 21:25

Горката кола под блока ми има такава и лошото е,че е в движение и я кара един мизерник :evil: :bang:
Тая кола раздута ли е или така ми се вижда
ТДС - Турбо Див Селянин

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 03 Юли 2005, 22:35

раздута е и то яко :shock: :shock:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 04 Юли 2005, 0:06

иииибахти е23ката.. откачена, ако я откриеш пиши за какво иде реч.. ;)

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 04 Юли 2005, 7:53

Имам някакви спомени за тая кола, седеше под един балкон. А балкона се намира след стадион Спартак на Т-образното като свиеш вляво към лятно Тракия преди десния завой вдясно от улицата. Ама това е отпреди 4-5 години инфо. Тогава нямаше гуми, ама тия раздувки не се забравят лесно.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 04 Юли 2005, 20:39

Един написа:Имам някакви спомени за тая кола, седеше под един балкон. А балкона се намира след стадион Спартак на Т-образното като свиеш вляво към лятно Тракия преди десния завой вдясно от улицата. Ама това е отпреди 4-5 години инфо. Тогава нямаше гуми, ама тия раздувки не се забравят лесно.

ТИ УБИ КОНЯ С ЛОПАТАТА БЕ... Колата е открита в горепосочения район :arrow: е не точно, но в радиус от 1 км. беше открита. Сега остава само да открия кой идиот е собственика и да го :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: , като се погрижа първо да взема талона на колата разбира се :mhihi: Ще направя 1-2 снимки на колата и ще ги пусна, но се надявам да не уморя някой като видите УЖАСНОТО :bcry::bcry::bcry: състояние на автомобила- в сравнение с тази кола всяка една в автоморгата е излязла от магазина преди 2 часа.
А всеки от Варна който има инфо за собственика да свирка- пари да се измъкне колата от него все ще се намерят- ако не ми стигнат моите се надявам някой да съжали колата и да помогне...
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 05 Юли 2005, 0:07

Трябва да направим ФОнд за такива Бмвета
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 05 Юли 2005, 0:15

Bavarishe написа:Трябва да направим ФОнд за такива Бмвета

Майтап да няма- не е лошо като идея, но като знам къде живеем тая няма как да стане... Иначе се майтапех за това да ми помогнете- само да се продава и я взимам, независимо че не мога да я ремонтирам тук.
Надявам се- вече сериозно- ако успея да измъкна колата някой да се наеме и да удари една(по-точно няколко) ръце за ремонта
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 05 Юли 2005, 15:05

otka4ena написа:...

Пожелавам ти да си го вземеш този "тлъстак" и да си го направиш така както ти се иска :yes:

п.п а какво стана със снимките :?:
аиде щтракниго ниаколко пъти и даи да го видим
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 05 Юли 2005, 17:09

:shock: :shock: :shock: -УОУ!Принципно съм влюбен във Е23,но тази тук ме цепи от секъде!Ако я вземеш имаш раменце за спойлерите!Колата е уникална и ще супер,ако някой тук притежава такъв екземпляр!ИЛИЯН от форума може да ти каже доста за този модел-предполагам знаеш неговата Е23к-една от най-красивите смея да кажа!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 10 Юли 2005, 22:03

Имам около 10-12 снимки на колата в телефона, но нямам време да ги кача всичките в момента- ето ви 2 засега, а другите като ми остане време. На маската на колата е написано PORTOS TUNING MASTERS, ако някой ги знае кои са да ми даде координати...
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 11 Юли 2005, 0:18

otka4ena,около блока ми,на 2 крачки има цели 2 :!: Е23 изоставени при това едната от тях е в много по-добро състояние от тази,що се отнася до външност!
Ще ги снимам след известно време,когато имам възможност..дано някой прояви интерес ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 11 Юли 2005, 16:06

otka4ena-Portos tuning masters вероятно са някоя чужда фирма,която е изчезнала от небосклона,защото нищо не намерих за тях!

Честно казано маската на Е23ката не ме кефи-оригиналната е по-добра от тази!

Слави_м-баце можеш ли,ако ти се занимава да попиташ евентуално какви пари им търсят на теази Е23ки?
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 11 Юли 2005, 16:28

otka4ena-Portos tuning masters вероятно са някоя чужда фирма,която е изчезнала от небосклона,защото нищо не намерих за тях!

Честно казано маската на Е23ката не ме кефи-оригиналната е по-добра от тази!

Слави_м-баце можеш ли,ако ти се занимава да попиташ евентуално какви пари им търсят на теази Е23ки?

Назад към Други модели