E38
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_TUNING_MAN
- Потребител
-
E38
Ако има някой с Е38 725 tds,да каже като кара с 100(на последната предавка) колко му показва,че
гори на сто?И искам да попитам има ли ръчни скорости това 725,или само автоматични?
гори на сто?И искам да попитам има ли ръчни скорости това 725,или само автоматични?

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Има ръчни скорости на тоз модел
А по въпроса със разхода при тази скорост на тази предавка ще харчи под 8 100%

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
e38 написа:ами онази сивата 7-ца (селската) според някои тя с какъв двигател е доколкото ми е известно е 740 v8 наи вероятно е автомат, ама я кажете дали има 740 v8 с ръчни скорости заводска
Има.. при това 6

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
не става за возене (прекалено много въртящ момент), но става за каране - какви тестове сме правили на такава - тогава за пръв път усетих V8 - Power made by BMW.
Ати
ПС - малко ми е странно човек да пита за разход на БМВ, поне преди не правеха така хората
Ати
ПС - малко ми е странно човек да пита за разход на БМВ, поне преди не правеха така хората

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ми то като стане бензина по 2.50
ще видиш колко теми и за АГУ ще се появят !!!

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ati написа:не става за возене (прекалено много въртящ момент), но става за каране - какви тестове сме правили на такава - тогава за пръв път усетих V8 - Power made by BMW.
Ати
Да не забравяме, че разхода е и пряк признак за добрата работа на един двигател все пак;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- 2COOL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD
- Мечтае да кара: самолет
9 мнения
• Страница 1 от 1