Климатроника с врътките??? ( Е38 )

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01 740d
Мечтае да кара: в насрещтното...

Климатроника с врътките??? ( Е38 )

Мнение от Georgiev BMW » 18 Апр 2009, 18:54

Моят климатроник не е с дисплеите и копчетата ами с врътките.Немога да разбера как да си настроивам да ми поддържа градусите, които съм задал? На колкото и градуса да го настроя то си духа до безкрай в зависимост на кое от 4те положение за сила на духането съм го завъртял. А това да духа топло или студено го глася от това дето се върти нагоре и надоло, намира се на таблото точно в центара между централните духалки. Според вас има ли проблем някакъв или така глупаво са го измислили тоя моя "климатроник" ако изобщо мога да го нарека "климатроник", само дето са написали на врътките някви си градуси там!? Разрових се в книшката ама там има указания само за климатроника с дисплеите и копчетата . Някои има ли си на идея как работи това чудо или друг колега със същия климатроник да каже и той ли е така? :confused:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 18 Апр 2009, 19:09

Незнам кой е тоя глупак да си поръча седмица с такъв климатик. Събрал пари за седмак ама с врътките...

А иначе колега защо не го смениш с дигиталния?
Знам едно място където може да ти го сменят.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 18 Апр 2009, 20:01

ти нямаш климатроник колега а климатик и не можеш да му задаваш автоматично поддържане на температура то това е разлика между климатика и климатроника

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgiev BMW » 18 Апр 2009, 23:17

anzak написа:ти нямаш климатроник колега а климатик и не можеш да му задаваш автоматично поддържане на температура то това е разлика между климатика и климатроника

първоначално и аз като теб разсъждавах, но замисли се защо са сложили допълнително още 2 врътки с написани градуси по тях ако по никакъв начин не се исползват. Иначе незнам защо с този климатроник са я порачали седмицата, но учудващо има абсолютно всички останали екстри само без двоините стъкла.Мн странен избор на клиента :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 19 Апр 2009, 8:32

ми за приблизително ориентиране отвори си упътването за колата на твоя модел пише климатичен контрол а на тоя с дисплея автоматичен климатичен контрол

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgiev BMW » 19 Апр 2009, 18:11

anzak написа:ми за приблизително ориентиране отвори си упътването за колата на твоя модел пише климатичен контрол а на тоя с дисплея автоматичен климатичен контрол

аз истеглих опътването цялата книжка в интернет и там никаде няма като моето навсякаде е този автоматичния.И за какво служат тогава тия 2 врътки ако е само климатик?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 19 Апр 2009, 18:22

ще ти пратя едно упътване за колата подарък да видиш

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgiev BMW » 19 Апр 2009, 19:34

anzak написа:ще ти пратя едно упътване за колата подарък да видиш