БМВ Х5 3.0д-2008 или БМВ 730д-2007
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
7878 написа:k_ognyanov написа:Според мен си е въпрос на вкус. Седмицата излъчва стил. Не случайно световният елит преставляващ която и да е държава се вози в лимузини, а не в джипове.
Така е, факт. Но предполагам и колегата не е от световния елит![]()
А ако се придържаме към протокола на световния елит, то такъв тип кола трябва да има и шофьор
Ми да ти кажа за мен 7-цата е за возене и шофьор е хубаво да имаш.Особено ги гледам някои поръчали си L версията и си я карат те...и за кво са си е поръчал и те незнаят.Отзад картофи вози..смешна работа.
По въпроса-Х5-ака е идеален

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
А аз не знам как изобщо може да попита някой подобно нещо???
Това са толкова различни автомобили! Все едно да попиташ - къща ли да си купя с басейн и барбекю, или 300 квадрата апартамент във ВИП кооперация... Въпрос на вкус и предпочитания.
Аз специално, ако имам финансовата възможност за такъв клас кола, никога не бих се колебала какво да избера...
Седмицата е комфорт и представителност, джипа е удобство и сигурност.
Това са толкова различни автомобили! Все едно да попиташ - къща ли да си купя с басейн и барбекю, или 300 квадрата апартамент във ВИП кооперация... Въпрос на вкус и предпочитания.
Аз специално, ако имам финансовата възможност за такъв клас кола, никога не бих се колебала какво да избера...
Apassionata написа:А аз не знам как изобщо може да попита някой подобно нещо???
виж са, ако седиш в нета по анцуг и разглеждаш снимки на разни тупалки всичко е възможно

No bling at the Ring
Толкова глупости в една тема отдавна не бях чел... заприличало е на форум на Опел или Лада... 2105 ли да си зема или 7-ца...
колежката правилно е написала
За да се даде полезен съвет, трябваше да разберем за какво ще ползваш колата, колко ще я караш зима/лято, какви разстояния/пътища, колко хора/багаж/спортно обурудване ще возиш, колко искаш да даваш за поддръжка/консумативи, колко време искаш да я имаш, колко ти е голям гаража и каквото сметнеш за нужно. Накрая може да покараш малко и двете коли и докато си си отговорил на всички въпроси, даже сам ще знаеш коя кола ще искаш
колежката правилно е написала
Apassionata написа:А аз не знам как изобщо може да попита някой подобно нещо???
Това са толкова различни автомобили! Все едно да попиташ - къща ли да си купя с басейн и барбекю, или 300 квадрата апартамент във ВИП кооперация... Въпрос на вкус и предпочитания....
За да се даде полезен съвет, трябваше да разберем за какво ще ползваш колата, колко ще я караш зима/лято, какви разстояния/пътища, колко хора/багаж/спортно обурудване ще возиш, колко искаш да даваш за поддръжка/консумативи, колко време искаш да я имаш, колко ти е голям гаража и каквото сметнеш за нужно. Накрая може да покараш малко и двете коли и докато си си отговорил на всички въпроси, даже сам ще знаеш коя кола ще искаш
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Re: БМВ Х5 3.0д-2008 или БМВ 730д-2007
Точно на такава седмица съм се возил(същия двигател и година) в Австрия на един приятел на баща ми(ма Поршето му повече ми харесаSalmi написа:Колеги помогнете ми в избора какво да си купя БМВ Х5 3.0д-2008 или БМВ 730д-2007 Предимства и недостатъци

Последна промяна Kaloyan78 на 15 Яну 2009, 8:27, променена общо 1 път
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Kaloyan78 написа:Точно на такава седмица съм се возил(същия двигател и година) в Австрия на един приятел на баща ми(ма Поршето му повече ми харесаSalmi написа:Колеги помогнете ми в избора какво да си купя БМВ Х5 3.0д-2008 или БМВ 730д-2007 Предимства и недостатъци). Както и да е - колата е наистина невероятна. Върви със 200 и не се усеща(даже и клип имах, той си знаеше къде са радарите човека, дано после не са го глобили). Каза, че не му е създавала никакви проблеми и изобщо беше много доволен от нея
. Не е много голяма помощ това, което ти споделих, но все пак е вид впечатление
.
Прав си колега 200 км/ч не ги усеща. С тая скорост е на 3500 оборота и на скалата за моментен разход е 8.5 л/100
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Точно! И клип даже имах(човекът караше колата, аз снимах) някъде за оборотите(точно както казваш), но някъде го затрихemo_pld написа:Kaloyan78 написа:Точно на такава седмица съм се возил(същия двигател и година) в Австрия на един приятел на баща ми(ма Поршето му повече ми харесаSalmi написа:Колеги помогнете ми в избора какво да си купя БМВ Х5 3.0д-2008 или БМВ 730д-2007 Предимства и недостатъци). Както и да е - колата е наистина невероятна. Върви със 200 и не се усеща(даже и клип имах, той си знаеше къде са радарите човека, дано после не са го глобили). Каза, че не му е създавала никакви проблеми и изобщо беше много доволен от нея
. Не е много голяма помощ това, което ти споделих, но все пак е вид впечатление
.
Прав си колега 200 км/ч не ги усеща. С тая скорост е на 3500 оборота и на скалата за моментен разход е 8.5 л/100

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2