Новото Х5 или старото Х5
Модератор: Технически модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
АЗ не сум сЪгласна с това, че новата x5 е по - добра..САМО ВИЗУАЛНО
наи- добър е даден абтомобил последните 2 години от производството му. например X5 - 2005 -2006 година.
От последните и наи- нови модели първите 1-2 години от сериата дават грешки не са доизпипани и се чупят се - ходовата част и др.
хора разбирачи и то сериозни са твурдо за СТАРАТА.
наи- добър е даден абтомобил последните 2 години от производството му. например X5 - 2005 -2006 година.
От последните и наи- нови модели първите 1-2 години от сериата дават грешки не са доизпипани и се чупят се - ходовата част и др.
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Sindel написа:наи- добър е даден абтомобил последните 2 години от производството му. например X5 - 2005 -2006 година.
В това си изключително прав

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
доколкото знам старота има некви проблеми със скоростите, но само в първите модели мисля след това проблема е отстранен, иначе що се ако до новата само и слагате едни големи джанти ( 20'' ) и става уникална, със здраве да си я карате 

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Някой да има наблюдения към новата Х5 и по-точно за 4.8и, интересуваме конкретно рколко харчи градско?!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
_65536_kb_sec_ написа:ще си купуваш ли ?
и като ще си купуваш 4.8л матор едва ли ще ти пука колко харчи![]()
![]()
![]()
Не е за това, просто ми трябва база за сравнение
Иначе, ако ще купувам такова при положение ,че давам 150 000+ лв. надали парите за бензин ще са от значение

Имам новата Х5 ца и мога да кажа че е перфектна.
За 2 месеца съм навартял около 25 000 км нямам никакви забележки а шофирането просто е удоволствие.
А за разликата в цената е казано " За кефа цена няма ".
Които ти разправя че старата е по хубава просто не му вярвай, возията на новата е доста по добра, а на бащати ще му трябва по мека. Поне при мен е така.
За 2 месеца съм навартял около 25 000 км нямам никакви забележки а шофирането просто е удоволствие.
А за разликата в цената е казано " За кефа цена няма ".
Които ти разправя че старата е по хубава просто не му вярвай, возията на новата е доста по добра, а на бащати ще му трябва по мека. Поне при мен е така.
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
По принцип карам старата и от време на време Е70 3.5SD, новата ми е някак чужда, много върви, адски екстри (активен волан, комфортни седалки,вакуум на вратите, камери, DVD на задни седалки и всичко което мже да се наблъска в този модел) и все пак усещането не е същото.
Днес обаче карах новата 3.0 дизел, постничка без екстри и единственото нещо което беше е, че върви с една идея повече, но като управление и като цяло усещането не ми хареса.
Та мойта е Е53 след фейса с всички възможни екстри за модела и винаги бих я предпочел пред една постна Е70 с 3.0 мотор.
Днес обаче карах новата 3.0 дизел, постничка без екстри и единственото нещо което беше е, че върви с една идея повече, но като управление и като цяло усещането не ми хареса.
Та мойта е Е53 след фейса с всички възможни екстри за модела и винаги бих я предпочел пред една постна Е70 с 3.0 мотор.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Ако искате за газария-само новата
Старата тука и за 12 000 $ никои не я купува.Тук таме се продава някои феис....Двигателя 3.0 в Америка се води за жени
На моята имам 140 хил. мили от мен
Никакви проблеми,кутии и т.н. Но Истината се казва Х6.Това е наи -доброто....Като визия и всичко.......Това е.....Поне работя в БМВ уф Америка
Преди коледа 80 броики заминаха

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
S 70/3 написа:G 55 AMGне се занимаваи с глупости
И аз това щях да кажа. Никви Х5-ци не могат да се мерят с тоя мерцедес за съжаление. Никакъв шанс
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
На мен ми се струва, че момчето е искало баща му да си вземе старата Х5-ца и с останалите 60 000 да му вземе на него M3 E46, примерно
.
Както и да е - честита да ви е на цялото семейство и да й се радвате дълго
!!!

Както и да е - честита да ви е на цялото семейство и да й се радвате дълго

59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4