НАВИГАЦИЯ ЗА Х5 - 2008
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- sevastopol18
- Потребител
-
НАВИГАЦИЯ ЗА Х5 - 2008
Колеги, знаете ли къде мога да си намеря DVD с навигация за България, което ще работи в новата X5 (E70). Пробвах няколко варианта, но нито един не проработи.
Колега аз го имам това DVD както и това за Е53 след фейслифта и Х3, пиши ми в лично съобщвние за да ти дам телефон да ми напомниш и ще го дам в офиса ако успеят да го презапишат че аз дадох 303 евро за него.
Но от сега ти казвам тоя диск България я има само условно, иначе за европа е супер.
Аз за това и търся Navteq или някакав друг който да е по пълен за България който да става на Е70 и такъв който да става на първото Х5 "02
Но от сега ти казвам тоя диск България я има само условно, иначе за европа е супер.
Аз за това и търся Navteq или някакав друг който да е по пълен за България който да става на Е70 и такъв който да става на първото Х5 "02
Редовно ходя до Гърция и картата на 2008 - 2 е за цяла Евтопа, а Гърция за пръв път я има добре, в Солун има кои улици са еднопосочни и тн. В момента ползвам диска на Навтея за България, а оригиналния на BMW за Гърция и Европа.
Само трябва да ми се напомни и ще кажа да пробват да ги запишат, тъй като имам оригиналните 2008-2 и за Е70 и Е53 след фейса.
Ако стане работата ще пратя копие на всеки желаещ, тъй като така или иначе дължа почерпка на Форума за това че ме открехнахте за Навтея.
Колеги, отново ви питам - има ли диск Навтея който да става на Е70 и Е53 2002 - преди фейслифта, тъй като този които става на мойта не тръгва на тези двете.
Само трябва да ми се напомни и ще кажа да пробват да ги запишат, тъй като имам оригиналните 2008-2 и за Е70 и Е53 след фейса.
Ако стане работата ще пратя копие на всеки желаещ, тъй като така или иначе дължа почерпка на Форума за това че ме открехнахте за Навтея.
Колеги, отново ви питам - има ли диск Навтея който да става на Е70 и Е53 2002 - преди фейслифта, тъй като този които става на мойта не тръгва на тези двете.
- hristo1967
- Потребител
-
аз съм от пловдив но ако не те затруднява врътни и едно за мен.благодаря ти предварително.за почерпка няма да говорим,тя се подразбира

8 мнения
• Страница 1 от 1