Въпрос след посещение в сервиза на Дару Кар
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
ЗА Alexi
хей, приятелю сигорно нещо не си разбрал...
Казах че сам карал бензинови коли и в последно време дизел и не намирам никаква разлика в цените на консумативите.
А що се однася за частите за около "7к лв " първо не са толко пари и второ не са били те проблема които сам имал и не сам ги сменял. Целят проблем беше някаква настройка по блока която струваше 160 лв.
И изглежда не си карал дизел след 2000г. виж например новия 330д. който е 204кс и от 0-100 е за 7.4сек. и има разход 9.1л/100км. а 330i което е 231кс е за 6.5сек. и разход от 14.00л/100км.
Незнам но аз предпочитам дизела, единственото нещо което е много по хубаво и си заслужава да мина на бензин е М3
аре чао и ще се радвам да ми пишеш.
Казах че сам карал бензинови коли и в последно време дизел и не намирам никаква разлика в цените на консумативите.
А що се однася за частите за около "7к лв " първо не са толко пари и второ не са били те проблема които сам имал и не сам ги сменял. Целят проблем беше някаква настройка по блока която струваше 160 лв.
И изглежда не си карал дизел след 2000г. виж например новия 330д. който е 204кс и от 0-100 е за 7.4сек. и има разход 9.1л/100км. а 330i което е 231кс е за 6.5сек. и разход от 14.00л/100км.
Незнам но аз предпочитам дизела, единственото нещо което е много по хубаво и си заслужава да мина на бензин е М3

аре чао и ще се радвам да ми пишеш.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ся то за по 80+ лева има и бензинки дето вървят.. освен това не гледай голите данни ,дизела развива мощността си в много тесен оборотен диапазон което налага честа смяна на предавки,а и респонса на мотора е много по бавен от на бензинов ,като цяло удоволствието от шофирането е по-малко при дизела .
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3