относно покупка на БМВ Х5
Модератор: Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
относно покупка на БМВ Х5
Здравеите форума от Исландия.Живеиа тук от доста години,и наи накраиа се реших да си взема Х5.Предложено ми бе 2003 година,80 000 км, сьс 3.0 мотор.Изчетох почти всичко тук за джипа и все пак не знам основно каде може да има уловка.Имам предвид с колко клуча да е да кажем комплект,кои са оригиналните книжки и какво триабва да има в багажника при инструментите.Дали има нивомат да кажем и други такива.Засега видиах само на радиото че пикселите половината само светиат .Иначе за техническото,като амортисиори и друго мислиа дасе оправим в сервиз,но тук не са толкова специалисти,особенно на Х5....Казват пали и биагаи.Страх ме е от течове да кажем от скоростната кутиа и т.н.Преди години си купих Е39,не се изненадах после с проблеми,излезе много добро..Гледах много БМВ но ниакои от тиах даже парното им е с врутки като на Е34,което ме учуди.Ето линк
http://bill.is/bill/nr/130186/
Поздрав и ако ниакои сьфорумец идва насам да се обади,иначе и да иска не мойе да чуе или говори БГ тук

Поздрав и ако ниакои сьфорумец идва насам да се обади,иначе и да иска не мойе да чуе или говори БГ тук

1 мнение
• Страница 1 от 1