И какво стана не знам...
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
И какво стана не знам...
Става въпрос за водата....Губи ми се..Като се кара колата изчезва бързо,а като седи и не се кара по по-малко.....Вчера долях и запалих и кат подадох газ тъй ми изблика от капачката за радиатора....Та какво ще да е?Гарнитура,термостат нещо....или най-лошото глава?
казах ми да запаля и да гледам дали излизат балончета през радиатора ама няма....И сега не знам кой да питам вече и затова се обръщам към вас

8.32
- surfer_dude
- Потребител
-
гарнитурата и/или главата...
всеки случай не я карай в такова състояние!
имах същия проблем като твоя и поради не навременна реакция сега сменям двигателя
всичко започна от радиатора - ако тече от връзките между метала и пласмасата, много трудно се намира защото пуска по малко и като загрее веднага се изпарява. Тествай го като е студен пълниш го - палиш и гледаш като почне да загрява дали не сълзи от някъде. Ако ти тече така течноста винаги ти е по малко и на дълъг път резултата е прегрята глава...
всеки случай не я карай в такова състояние!
имах същия проблем като твоя и поради не навременна реакция сега сменям двигателя
всичко започна от радиатора - ако тече от връзките между метала и пласмасата, много трудно се намира защото пуска по малко и като загрее веднага се изпарява. Тествай го като е студен пълниш го - палиш и гледаш като почне да загрява дали не сълзи от някъде. Ако ти тече така течноста винаги ти е по малко и на дълъг път резултата е прегрята глава...
- PIONEER
- ентусиаст
-
Оххх майка му стара сега и т'ва липсваше...ебахти калпавата глава...тя не е вдигала повече от 100
...не знам вече и аз...ся или ще стържа или нова...бтв я кажете с престъргване нещо ще се промени ли с вървежа....към по добро или по-лошо...и дригите неща...компресии,работна температура,разход,мощност
и всичко друго което се променя 

8.32
- surfer_dude
- Потребител
-
и мойта не беше стигала до някакви големи температури но като ти е по малко течноста в охладителната система стрелката май не показва особенно точно... 

- PIONEER
- ентусиаст
-
Мерси много за отзивчивостта,но говорих със един приятел който разбира нещата и е и собственик на Москвич и ме убеди че е само гарнитурата...Тъй или иначе ще се отваря
......Някой фирмен сайт за такива истории да знаете
Защото определено обикновените от 5 лева не ги бива и ако се произвеждат качествени тъй или иначе ремонта е едни и същи пари да слагам скъпа
Та ако знаете някой сайт да разгледам за какви автомобили се призвеждат... 

8.32
- PIONEER
- ентусиаст
-
Aсене напълно си прав,но се нуждаех от точен отговор и помислих че макар че не става въпрос за БМВ има много хора с опит и могат да ми помогнат...Все пак приятел в нужда се познава,ама тука май не важи..... 

8.32
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
PIONEER написа:Мерси много за отзивчивостта,но говорих със един приятел който разбира нещата и е и собственик на Москвич и ме убеди че е само гарнитурата...Тъй или иначе ще се отваря......Някой фирмен сайт за такива истории да знаете
Защото определено обикновените от 5 лева не ги бива и ако се произвеждат качествени тъй или иначе ремонта е едни и същи пари да слагам скъпа
![]()
Та ако знаете някой сайт да разгледам за какви автомобили се призвеждат...
ми 5 лева клкото толкова ,проу4и вапроса по магазините или от приятели коя гарнитура е наи ка4ествена, аз поне така направих преди време и сиа вземи ,едвали наи скъпата щее до 20 кинта мах

- Новини
-
PIONEER
Тук има доста хора и с други марки автомобили, но никой не си позволява да задава въпроси за тях точно пък в технически ориентираните форуми. Поне да го беше написал в ИЗВЪН ТЕМАТА, по щях да се направя на ударен.
Имам няколко огромни молби към теб, с които значително ще удължиш нервите на всички ни.
Не пиши за Москвич. Това е БМВ форум, разводняваш го.
Не разсъждавай из темите.
Не пиши оффтопик като побъркан.
Сто хиляди пъти сме ти казвали, че дразниш с тия Москвичи ..... направи Москвич форум и обещавам да ти помогна с каквото мога, но моля ти се престани с тях тука!
Опитай да пишеш по едно мнение на пет дена в продължение на една година. Ако успееш, лично ще дойда до майната си и ще ти оправя всичко по Москвича.
Тук има доста хора и с други марки автомобили, но никой не си позволява да задава въпроси за тях точно пък в технически ориентираните форуми. Поне да го беше написал в ИЗВЪН ТЕМАТА, по щях да се направя на ударен.
Имам няколко огромни молби към теб, с които значително ще удължиш нервите на всички ни.
Не пиши за Москвич. Това е БМВ форум, разводняваш го.
Не разсъждавай из темите.
Не пиши оффтопик като побъркан.
Сто хиляди пъти сме ти казвали, че дразниш с тия Москвичи ..... направи Москвич форум и обещавам да ти помогна с каквото мога, но моля ти се престани с тях тука!
Опитай да пишеш по едно мнение на пет дена в продължение на една година. Ако успееш, лично ще дойда до майната си и ще ти оправя всичко по Москвича.
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Ами това е: http://clubs.dir.bg/postlist.php?Cat=168&Board=moskvich. И москвич си има клуб.
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
ivantchoG написа:Ами това е: http://clubs.dir.bg/postlist.php?Cat=168&Board=moskvich. И москвич си има клуб.
е такова нещо не вярвах да видя из интернет

--