Амортисьори за Е36. Съвет...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Амортисьори за Е36. Съвет...
Колеги даите идея какви амортисьори да взема за едно Е36? Окачването е доста ниско, а сегашните амортисьори са за смяна и положението не е добро.. разбирате ме какво се случва като колата мине през неравност
от предната броня до земята е 15 см. Може и да махна пружините ( червени ) .. искам да вози по нормално колата че тук в БГ не си е работа.

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , аз смених буквално преди 3 дни амортисиорите на моята е36.Също се чудих какви амортисиори да взема. В крайна сметка взех газови SACHS (super touring) , цената им е 183 лв. за брой (това е цена в магазин тук във Враца, предполагам че в София може да са и по евтини). Според всички с които се съветвах, това са възможно най добрите амортисиори. Дадоха ми и 2 години гаранция за тях.
- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
колега преди 8 месеца и аз сложих SACHS газови няма никакви проблеми колата се държи много добре на пътя много съм доволен
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
a
колеги аз съм пред същата дилема, кои са по добри газави или маслени, искам да вози по меко
Няма начин да няма начин
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
аз купих за компакта Боге гас прешър, обаче ми идват пак меки и мисля за Кони, някой ако иска мойте съм ги карал общо месец.
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
Онзи ден сменаях на моето купе задните амортосьори .Препоръчаха ми Билщайн газови и да ви кажа не сбърках .По 85 лв е бройката в Стара загора в един магазин .Може ако некой иска да му дам телефон момъка работи с куриери.Доволен съм колата стана стабилна ном малко е твърдикчо возенето.Проблема е че гаранцията важи ако са монтиран в сервиза има ама аз си турнах самичък оти немаше време да ги чекам
Тъй като и на мен ми предстои подобен ремонт, да питам нещо и аз.
Кои амортисьори са по-близо до стандартното окачване на is-ката(M42`94). Bilstein B4 ili B6 Sport. В момента не съм 100% сигурен с какви съм, довечера мисля да ги погледна и все пак се чудя кой от двата варианта е по-добър?
Някой да има представа оригиналните амор. от Дару какви са, съответно по тях да се ориентирам какво ми трябва?
Аиде довечера ще пиша повече като погледна, че ми е за първи път подобен ремонт
Кои амортисьори са по-близо до стандартното окачване на is-ката(M42`94). Bilstein B4 ili B6 Sport. В момента не съм 100% сигурен с какви съм, довечера мисля да ги погледна и все пак се чудя кой от двата варианта е по-добър?
Някой да има представа оригиналните амор. от Дару какви са, съответно по тях да се ориентирам какво ми трябва?
Аиде довечера ще пиша повече като погледна, че ми е за първи път подобен ремонт

bmw
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ditko1 написа:купи си на кони със 3 степени регулиране на твърдост, аз по натам ще взема такива
A ти какво направи старите джанти ?
Дай някаква цена ако не си ги продал

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3