ключ със 3-ка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
ключ със 3-ка
колеги мисля че имаше такава тема но не мога да я намеря ако някой може да помага от къде мога да намеря ключодържателя който е с 3 ката и още едно въпросче мога ли да си направя ключа да се прибира и изкарва с бутонче и къде.мерси предварително на всички
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: ключ със 3-ка
cobrata_m3 написа:колеги мисля че имаше такава тема но не мога да я намеря ако някой може да помага от къде мога да намеря ключодържателя който е с 3 ката и още едно въпросче мога ли да си направя ключа да се прибира и изкарва с бутонче и къде.мерси предварително на всички
ключа можеш да го направиш да се прибира... продават се такива дистанционни за аларми заедно с ключа ... цената им е около 20-30 лв. но после проблема ще е с алармата... не е сигурно дали ще могат да ти я преместят в "дистанционното"
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
3-та можеш да я вземеш от АутоФешън 3003 на ъгала на бул.България и Нестров! Като взимах моята беше към 40-50 лв забравил съм колко точно!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
<------------- е такова 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
6 мнения
• Страница 1 от 1