Мнение за 318 М43 1995г.И помощ от някой колега от Плевен.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение за 318 М43 1995г.И помощ от някой колега от Плевен.

Мнение от LiTtLeRoCk » 26 Юни 2008, 23:02

Здравейте колеги знам че много питам ама нали затова сме хора да си помагаме изпаднаха ми две оферти едната е за 320 М50Б20 (въпреки че цената малко ме съмнява 3500 с клима ел.пакет еарбег и.т.н ако има някой колега от Плевен да иди и да я огледа и да ми сподели наблюденията си да знам дали да бия пътя от Стара Загора ще му бъда много благодарен и ще почерпя при първия удобен момент http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details )за този двигател знам защото сегашната ми каручка Е-34 е с такъв и знам какво може въпреки че в началото на нашия съвместен живот ми скъса клапан и се наложи да сменяма целия двигател ама както и да е.Другата оферта е за 318 М43 1995 същите екстри ама без клима интересува ме как е като динамика и вървеж ускорявали добре при изпреварване всички знам колко е натоварено лятно време по нашите хубави пътища и като ти се падне една Ифа да тегли друга Ифа с 50км/ч става много изнервящо от писаното тук таме виждам че е по добър от М40 но все пак да попитам а вие да кажете какви са вашите наблюдения мисля да му шибна или газов или метанов инжекцион нека тук колегите ако има такива с метанов инжекцион да споделят мнение а и колегите с газов инжекцион също да знам какъв разход мога да очаквам на газ или метан все пак не аз трябва да робувам на колата си а тя да ми слугува.

Поздрави на всички и много без аварийни.

P.S Вече ползвах търсачката но не намерих това което ме интересува.

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 26 Юни 2008, 23:18

Моето лично мнение е да не земаш кола без клима, а за динамиката, ако досега си карал М50Б20, трябва да знаеш че няма да останеш много очарован. И двата мотора съм ги карал и 35 коня са доста разлика :mhihi:
Успех колега ;)
П.П. Аз лично много се съмнявам да е на 149000 км
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 27 Юни 2008, 0:24

Да но да не забравяме че Е-34 е с поне 300 кила по тежка и тези 35 коня малко се губят.Иначе и аз съм си казал ако не си намеря кола с клима която да ме устройва ще си купя без и ще и сложим няма начин.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 27 Юни 2008, 9:20

Да ама друго си е шестака.От друга страна представи си пак да се качиш на М50Б20 само че да си малко по лекичък :mhihi: А и като чета теми на колеги дето са си слагали отделно клима, струва ми се доста сложна инплантация ;)
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 27 Юни 2008, 9:38

днес ако имам време ще отида да я погледна... гледам че ми е наблизо ама все пак незнам дали ще имам време

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 27 Юни 2008, 10:36

а вие да кажете какви са вашите наблюдения мисля да му шибна или газов или метанов инжекцион нека тук колегите ако има такива с метанов инжекцион да споделят мнение а и колегите с газов инжекцион също да знам какъв разход мога да очаквам на газ или метан все пак не аз трябва да робувам на колата си а тя да ми слугува.

Поздрави на всички и много без аварийни.

P.S Вече ползвах търсачката но не намерих това което ме интересува.

http://bmwpower-bg.net/forums/search.php?mode=results
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 27 Юни 2008, 10:58

имам приятел който заби на най бързата 20-ка в града метанов инжекцион.... еми кво да ти кажа...

1-ва колата тръгва
2-ра задницата потъва и колата изчезва
аз седа и гледам така :shock:
и си викам еба гу о метана кво ма напраи :shock:

разход нз ама нещо от сорта на 4-5 лв на 100 км :mhihi:
но иначе даде 2800 лв. за тоя метанов инжекцион :winky:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 27 Юни 2008, 14:14

Ogi написа:днес ако имам време ще отида да я погледна... гледам че ми е наблизо ама все пак незнам дали ще имам време

Колега ще ти бъда много благодарен ако се поинтересуваш и я погледнеш виж как работи мотора и какви са твойте първи впечатления.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 27 Юни 2008, 14:31

ще мога но чак след 5 часа... дано все още да работят ;)

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 27 Юни 2008, 14:53

Ogi написа:ще мога но чак след 5 часа... дано все още да работят ;)

Ако имаш скайп дай го да се пишем там и след 5 да е няма проблем въпроса е да я огледаш.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 27 Юни 2008, 14:58

Евала на такива колеги като Ogi :yes:
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tech0 » 27 Юни 2008, 14:59

Колега, аз карам М43. За жалост не съм карал М50 и немога да ги сравня, но като цяло не е нещо уау. Ускорява прилично, много зависи колко ще сте в колата, лично при мен има огромна разлика като съм сам и са 4-5ма. :mhihi:
Според мен вземи по-читавата, че има разлика в М43 и М50 има, но все пак, ти си избираш. ;)
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата

I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride

Потребител
Аватар

....

Мнение от be.que » 29 Юни 2008, 15:32

littlerock пич кола от Плевен не си купувай :) баща ми вкарваше коли преди от Герм за тамошните автокъщи и ти казвам ,че неискаш да знаеш какви неща съм виждал. Обжикновено взимат колите ударени(в Германия ударените коли дет се вика ги дават безпари). Има някои които си струват защото удара не е толкова сериозен, да речем са заминали са фаровете и броните боя и нещо от сорта(рамата и шасито са здрави) в такива случаи всичко се преправя в автосервизи с нови части(ремконта излиза без пари тъй като собствениците на автокъщите са и собствените на автосервизи, тея коли си заслужават парите !!!
:arrow: Но съм виждал и фрапиращи случаи как се изправат презаваряват греди, сменят се изкривени бутала на стар блок и т.н... и повярвай ми от тея фрапиращи случаи коли не стават. Колите в Плевен по начало върват с мн по-високи цени от стандартните за страната, нз защо.
Но за това БМВ човек... немога да съм сигурен, но предполагам че е от вторите с такава цена :)
р ц

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 24 Юли 2008, 17:10

верно е тва1в плевен само боклуци продават или ако е читава са насират с цифри.общо взето надали ще си струва за тия пари които каза.а ако е 4 врати и е бордо б егаи от тази ,с тъмни стъкла отзад-тази я глеадхме за един приятел обаче е много зле!

Потребител
Аватар
Кара: E39 520i M54B22 и Е70 3.0d M57N2

Мнение от Sandking » 24 Юли 2008, 21:43

М43 поне според мен е здрав и читав мотор. Не е много труден за подръжка. За какъвто и да било забележителен вървеж забрави от този мотор да видиш. Колата си върви нормално но определено НЕ е бегачка. Пътувам София-Бургас поне 3 пъти в месеца с нея и не съм имал никакви проблеми нито с трафик нито със самата машина. Среден разход на извънградско 7-8/100 (бензин), като колата винаги е понатоварена. Аз не си падам състезател. По-скоро обичам да ми е хлъзгаво едно такова (сещаш се за к'во говоря). До с'я, да чукна на дърво, съм и сменил една водна пома (130 кинта с отстъпка) и една ламбда сонда (150 кинта пак с отстъпка). Останалото са масла, филтри, ролка, ремък и тн. Лично според мен мотора е готин. надявам се да съм ти бил от полза колега. Успех с покупката, дано уцелиш! :)

Назад към E36