имам питане за климата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- StefotoBMW
- Потребител
-
- Кара: Е36 Купе
- Мечтае да кара: Същото с индекс ///М
имам питане за климата
Здр колеги искам да ви попитам не6то за6тото мисля 4е не трябва да е така....та зна4и климатроника ми е с вратките и като натисна коп4ето което е за циркулацията на въздуха и по4ва да духа студено.....все едно см пуснал климатика.Звука които издава като се пуска климатика е един и са6т като натисна коп4ето на климатика и коп4ето за циркулацията....мисля 4е не трябва да е така но....ако някои знае пове4е по въпроса нека да пи6е.10X предварително
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: имам питане за климата
StefotoBMW написа:Здр колеги искам да ви попитам не6то за6тото мисля 4е не трябва да е така....та зна4и климатроника ми е с вратките и като натисна коп4ето което е за циркулацията на въздуха и по4ва да духа студено.....все едно см пуснал климатика.Звука които издава като се пуска климатика е един и са6т като натисна коп4ето на климатика и коп4ето за циркулацията....мисля 4е не трябва да е така но....ако някои знае пове4е по въпроса нека да пи6е.10X предварително
Е и при двете се включва компресора, при мен е така...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- StefotoBMW
- Потребител
-
за6тото незнам за кво иде ре4 и питам...а тогава каква е разликата дали 6те е натиснато коп4ето за климата или другия бутон за въздуха???4естно казано о6те не мога да му разгадая кое кво прави и как е правилно да се прави...мое да ме помислите за тъп ама
а имам колата от 2 месеза

- батекики
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 da F11
- Мечтае да кара: M5 Hurricane
ми това със снежинката пуска климатика, другото е за въздуха да цирколира в купето т.е. не влиза отвън, но пак си го студи или загрява
- KaTsArA-BMW
- кандидат ентусиаст
-
За това ми обясниха че трябвало да охлади питата преди да почне да върти вътрешния въздух
?!?!?

M THE MOST POWERFUL LETTER IN THE WORLD !
- StefotoBMW
- Потребител
-
а питата се охлажда като се пусне климата или????и другото като се пусне климата трябва ли въздуха да циркулира в купето???и другото което искам да питам примерно зимата искам да по4не веднага като я запаля да по4не да ми духа топли4ко...какво трябва да направа,пускам климата,вартя да духа топло от горното дето е при въздуховода и настроивам вратките на определената температура????ако баркам ме поправете 4е не6то не мога да ги схвана 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... bc3d052a57
От тази тема си свалете едно ръководсво на български и там има подробно описание за боравене с климатроника
От тази тема си свалете едно ръководсво на български и там има подробно описание за боравене с климатроника

Re: имам питане за климата
StefotoBMW написа:Здр колеги искам да ви попитам не6то за6тото мисля 4е не трябва да е така....та зна4и климатроника ми е с вратките и като натисна коп4ето което е за циркулацията на въздуха и по4ва да духа студено.....все едно см пуснал климатика.Звука които издава като се пуска климатика е един и са6т като натисна коп4ето на климатика и коп4ето за циркулацията....мисля 4е не трябва да е така но....ако някои знае пове4е по въпроса нека да пи6е.10X предварително
Ами то си се пуска климатика,без него не работи.

11 мнения
• Страница 1 от 1