Angel Eyes CCFL - монтаж
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Angel Eyes CCFL - монтаж
Момчета, имам едни CCFL в багажника от супер много време. Случайно някой да е монтирал и да може да се справи сравнително бързо с процедурата. Защото аз не съм и сигурно ще ми отнеме цял ден, а нямам никакво свободно време. Естествено ще си платя каквото струва, стига офертата да е в рамките на разумното.
П.С. От София съм.

П.С. От София съм.
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Аз от него съм взел очичките, но доколкото знам той е в Русе. 

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Tech0 написа:Аз от него съм взел очичките, но доколкото знам той е в Русе.
Ами аз мога да ти ги монтирам супер бързо моите ги направих за 10-15 мин.В студентски съм ако няма кои друг да ти ги сложи звънни ми
0886002691,ако пък искаш ще ти обясня да пробваш сам не е толкова трудно

- StefotoBMW
- Потребител
-
- Кара: Е36 Купе
- Мечтае да кара: Същото с индекс ///М
пичове на Е36 ли 6те ги слагате????за6тото ако е на Е36 искам да попитам трудно ли се сваля стъклото на фара????и ако не как става за да не стане фал 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
ceco-stz написа:Tech0 написа:Аз от него съм взел очичките, но доколкото знам той е в Русе.
Ами аз мога да ти ги монтирам супер бързо моите ги направих за 10-15 мин.В студентски съм ако няма кои друг да ти ги сложи звънни ми
Бих искал да видя как става за 10-15 минути...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
Доста съм сложил,но тоя рекорд немога да го подобряceco-stz написа:Tech0 написа:Аз от него съм взел очичките, но доколкото знам той е в Русе.

- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
За Валето давам един голям +. На мен ми сложи той ангелчетата и съм много доволен. Свали ги разгоби ги и сложи рингчетата. И е много точен това мога да кажа за него.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колега веднага щом ги сложиш дай снимки че съм на ръба и аз да си сложа
по точно някой от форума да ми сложе 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
абе за кво са ти тия снимки....
слушай сега...
1. сваляш фара...
държи се на 4 болчета... 2 отгоре и по едно от 2-те страни долу...
след това откочаваш щипката на мигача и сваляш целия фар...
2. сваляш стъклото на фара...
държи се на 7-8 метални щипчици... ловиш една права отверка и ги махаш... и стъклото на фара си пада....
3. лепиш ги и прекарваш кабелите...
залепваш ринговете от външната страна на кръглите стъкла ( с каквото си пожелаеш ) и прекарваш кабелите да минат зад фара... има 2 вариянта... единия е да минат през дупката на габарита... другия е да минат през пластмасите над кръглите стъкла но от там ще видиш повече зор...
за CCFL-a не съм сигурен как се захранва с ток... но при диодните рингове мога да ти обесня аз как процедирах...
взехме пластмаската ( буксата на габарита) и я поучипихме малко за да излезат жичките... вързахме ги запоихме ги малко изолирбан и включихме буксата на габарита към буксата на купето...
ба дано си ме разбрал щото сега като го прочетох аз трудно разбирам кво точно съм направил
слушай сега...
1. сваляш фара...
държи се на 7-8 метални щипчици... ловиш една права отверка и ги махаш... и стъклото на фара си пада....
залепваш ринговете от външната страна на кръглите стъкла ( с каквото си пожелаеш ) и прекарваш кабелите да минат зад фара... има 2 вариянта... единия е да минат през дупката на габарита... другия е да минат през пластмасите над кръглите стъкла но от там ще видиш повече зор...
за CCFL-a не съм сигурен как се захранва с ток... но при диодните рингове мога да ти обесня аз как процедирах...
взехме пластмаската ( буксата на габарита) и я поучипихме малко за да излезат жичките... вързахме ги запоихме ги малко изолирбан и включихме буксата на габарита към буксата на купето...
ба дано си ме разбрал щото сега като го прочетох аз трудно разбирам кво точно съм направил

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Ogi написа:абе за кво са ти тия снимки....
слушай сега...
1. сваляш фара...
Оги не всички са с Хелла.. и им "падат" предните стъкла..

Последна промяна Le Transporteur на 20 Юли 2008, 22:45, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
колеги ето една темичка която пуснах преди малко поради зачестения интерес към CCFL-a, надявам се да съм ви бил полезен.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 47#1081147
Поздрави.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 47#1081147
Поздрави.

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2