тампони на двигателя
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
тампони на двигателя
колеги търсих в търсачката, но нищо, проблемът е следният двата тампона за се скасали, обаче ми се налага утре да патувам и ще трябва да измина около 1000 километра да ли мога да си го позволя и второ немога да намеря в каталога на бмв каде са тия тампони

Няма начин да няма начин
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Карай, карай, ама на предишна кола си нямате идея как ДВГ-то надигаше капака
, виж сега, смях не смях ама е истина: тампони за ДВГ-то от ЛАДА или Жигула всичките са еднакви, цена 20 лв, зя БМВ около 150 лв. както си прецениш, вършат една и съща работа. Вече съм си набавил такива и скоро ще сменям.

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
вярно е това,но колегата писа,4е ще пътува спешно и затова да си кара,пък после ще си ги смениNikiNikolov написа:Карай, карай, ама на предишна кола си нямате идея как ДВГ-то надигаше капака, виж сега, смях не смях ама е истина: тампони за ДВГ-то от ЛАДА или Жигула всичките са еднакви, цена 20 лв, зя БМВ около 150 лв. както си прецениш, вършат една и съща работа. Вече съм си набавил такива и скоро ще сменям.
a
да това е целата работа а това го забелязахме случаино в 5 часа следобяд и некакси неставаше да се купят и да се направят веднага, искам да ме издаржи 1000 километра ще карам супер спокойно и без никви напани, пак като се варна ще се сменя благодаря за мненията, че яко се бех филмирал а няма как да отложа патуването.
Няма начин да няма начин
7 мнения
• Страница 1 от 1