некой ми драска колата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E-38 E-36

некой ми драска колата

Мнение от jasamon » 14 Юни 2008, 17:41

Колеги от четри дена вече не мога да твърдя че колата ми няма да е пребоядисвана някой ми я драска първо преден капак след това вратата а сега и тавана ако го пипна ще му прегриза гръкляна със зъби.Та явно ще ми трябва ама много добър бояджия но наистина добър щот искам да се направи без никви белези .Имам съмнения в един дето може да е но не мога да го докажа и са го дебна но око го хвана бъдете сигурни че ще бъде на първа страница на вестниците.Та дайте съвет как да го пипна и някой свестен дето да я боядиса колкото и да не ми се ще :( .Ха със здраве :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 14 Юни 2008, 18:26

леле много съжалявам... България е пълна със завистливи копелета... ужас, дано го пипнеш и по скоро да оправиш колицата си :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 14 Юни 2008, 18:30

Съблечи го гол и го намжи с мед и го вържи за някое цветно дърво по което има много пчели и други гадини.Успех с боядисването.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 14 Юни 2008, 18:42

pistata9889 написа:Съблечи го гол и го намжи с мед и го вържи за някое цветно дърво по което има много пчели и други гадини.Успех с боядисването.

Или го съблечи гол и го намажи с вазелин и го вържи за някой стълб секи що го види да му се изреди :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от viksan_1985 » 14 Юни 2008, 18:59

колега каквото и да го направиш все ще му е малко...

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 14 Юни 2008, 19:13

Много съжалявам колега това е много гадно.Квото и да го направиш този се ше му е малко.Аз на твое място бих го дебнал ден и нощ, няма да мигна докато не го вида кой е.

П.П. аве колеги момчето пита как да го хване, а не какво да прави като хване :mhihi: То се знае, ще има яко бой и е***е
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 14 Юни 2008, 19:40

Nikito_nn написа:Много съжалявам колега това е много гадно.Квото и да го направиш този се ше му е малко.Аз на твое място бих го дебнал ден и нощ, няма да мигна докато не го вида кой е.

П.П. аве колеги момчето пита как да го хване, а не какво да прави като хване :mhihi: То се знае, ще има яко бой и е***е

а пък според мене момчето пита и за добър бояджия :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 14 Юни 2008, 19:53

аз ли4но си реших проблема като поставих една камера пред блока и си записва,записва :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 14 Юни 2008, 19:56

За съжаление в България човек колкото и да се отнася добре към хората, рано или късно се намира някой, който да го извади от равновесие и да го въвлече в беля.
За да го хванеш, май ще трябва да наблюдаваш колата, докато не забележиш кой е? А какво ще му се случи като го пипнеш, оставям на твоето въображение.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Юни 2008, 20:12

Гадна работа.
Слагай камера на балкона с нощен режим и записвай :!:
После нема хък нема мък може да го накараш да глътне пирона с който драска :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 14 Юни 2008, 20:14

И мойта кола като си я взех преди година за една седмица беше одраскана поне 4 5 пати и то до ламарина - просто тово не са нормални хора а някой които избиват комплекси

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sea Eagle » 15 Юни 2008, 0:49

Т'ва е много неприятно колега... И при мен, се получи така. Няколко вечери бях уморен, а и щях да излизам рано сутринта, И НЕ ПРИБРАХ КОЛАТА В ГАРАЖА..... :arrow:
Първо - дребни драскотини, сега са обелени две парчета боя до ламарина... на едни и същи места. Над задния калник, и на същото място - на предния, най-вероятно с камък.. Гледам пробвал е и на предния капак...
Жив мъртвец е тоя, просто още не го знае. Случаен тарикат или недоброжелател - съсед, ще ги изяде и 17-те на Glock-а ми!!! :evil:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 15 Юни 2008, 2:06

Бе един познат след като му бяха направили разни поразии по колата беше сложил надпис (на лист А4, залепен за стъклото), който гласеше "След 12-тия изстрел имаш около 2 сек. да се скриеш зад контейнера докато сложа втория пълнител"...ама след третата вечер си намери колата разстреляна...с 8 дупки от куршуми... Няма спасение от тия нещастници...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E-38 E-36

Мнение от jasamon » 15 Юни 2008, 7:18

Както и да е мерси за съчуствието твърдях че колата ми е с оригинална боя но май вече няма да е поне на тези панели .Той дядо господ гледа и ще го накаже :mhihi: много скоро но за форума си имам име може и не толко лично .Та сега дайте някой свестен бояджия :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 Yes-ka 97''

драскотини

Мнение от DarkPsy » 15 Юни 2008, 13:04

Колега кога си купил колата, щото и мойта като я взех нямяше драскотинка и след 3 дена се появиха драскотини по вратата и на други места и помислих че е някой от съседите, но като се замисля в същия ден е мих на автомивка от тези със Левчетата дето се пускат, като я бърсах с тези специалните парцали дето ги продават за тази цел, та доста хора ми казаха че има препарати, които замаскирват дребни драскотини и те са си били преди да си купя колата, просто някой хора хвърлят доста пари една кола да грабне окото след като слезне от автовоза :mhihi:

Следваща

Назад към E36