Таблото полудя :(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Таблото полудя :(
Здравейте колеги, случи ми се нещо много странно вчера..,
както си карах колата е36 318ис , изведнъж таблото полудя.., започна да се изключва и включва непрекъснато., всичките светлини (тези който се пускат при стартиране на колата) светеха и гаснеха , стрелките също започнаха да се въртят непрекъснато ...нагоре / надолу ,..... какво му е?
Дали е от дъжда, че вчера валеше много , и точно тогава карах колата в голямите локви!? Някакъв ел. проблем ли е или от таблото?
Днес му нямаше нищо до обяд карах колата добре..,, след това дадох малко повече мощности / гас и пак започна да го прави.... сега е добре и не го прави...,
Данеби да не дава добър контакт някъде , вследствие на вибраций от дупкие?
Странно като се случва това, чувам някакво прещракване непрекъснато когато се пуска и стартира таблото откъм под волана, данеби да е реле?
Моля дайте съвети, че утре сутрин ще карам колата на майстор...
Благодаря.

както си карах колата е36 318ис , изведнъж таблото полудя.., започна да се изключва и включва непрекъснато., всичките светлини (тези който се пускат при стартиране на колата) светеха и гаснеха , стрелките също започнаха да се въртят непрекъснато ...нагоре / надолу ,..... какво му е?
Дали е от дъжда, че вчера валеше много , и точно тогава карах колата в голямите локви!? Някакъв ел. проблем ли е или от таблото?
Днес му нямаше нищо до обяд карах колата добре..,, след това дадох малко повече мощности / гас и пак започна да го прави.... сега е добре и не го прави...,
Данеби да не дава добър контакт някъде , вследствие на вибраций от дупкие?
Странно като се случва това, чувам някакво прещракване непрекъснато когато се пуска и стартира таблото откъм под волана, данеби да е реле?
Моля дайте съвети, че утре сутрин ще карам колата на майстор...
Благодаря.

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
При мен се появи няколко пъти зимата. След като изгася колата и отворя вратата - почва да присветва таблото, включва се парното, сигнала за фаровете, абе НЛО. Преди 3-4 месеца си оправях алармата, та този, който ми я оправя каза, че не била правилно вързана. Изряза 2-3 кабела, имаше и някакъв кабел пуснат към стартера, абе беше цяла плетеница. Оправи кабелите и оттогава нямам пробелеми. Освен всичко по време на движение ми се включваше централното и алармата почваше да свири
- сега не го прави.
Та може и при вас да е от такова естество проблема.
Успех.

Та може и при вас да е от такова естество проблема.
Успех.
- skate
- младши ентусиаст
-
johnniewalker
На мен го прави само таблото..., останалите електроники по колата си бачкат без проблем ....
Оххх нз, неискам да сменявам таблото
.., утре сутринта имам среща с ел. техник.. ще видим може и да се окаже нещо друго., силно се надявам да е реле....

На мен го прави само таблото..., останалите електроники по колата си бачкат без проблем ....
Оххх нз, неискам да сменявам таблото

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Момчета както каза колегата преди мен има доста исписано по този проблем. Търсачката много ще ви помогне 

- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
проблем
Имаше тема как един от колегите го беше оправил, сменят се едни кондензатори, той го бил видял от на Е39 или Е34 темата май, щото и при тях го има този проблем.
Най-хубавото е че заработва след това.
Най-хубавото е че заработва след това.

- skate
- младши ентусиаст
-
Да блягодаря Ви, намерих си достатъчно информация за проблема..,
също така имам и няколко оферти да взема същото табло.,
Но преди това ще разглобя това и ще видя дали не се е разпойл някой кондензатор или връзка...,
Днес цял ден не ми го прави..., много рядко го прави , но е много неприятно, такаче може да се каже че засега още си бачка, ще го разглобя тези дни и ще видя, не е голяма хамалогия.
10х пак.
също така имам и няколко оферти да взема същото табло.,
Но преди това ще разглобя това и ще видя дали не се е разпойл някой кондензатор или връзка...,
Днес цял ден не ми го прави..., много рядко го прави , но е много неприятно, такаче може да се каже че засега още си бачка, ще го разглобя тези дни и ще видя, не е голяма хамалогия.

10х пак.
- skate
- младши ентусиаст
-
EDIT: Оправих таблото, оказа се друг много малък проблем след като го свалих, сега работи отлично
не се наложи смяната му ..... иухууууу

- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
skate написа:EDIT: Оправих таблото, оказа се друг много малък проблем след като го свалих, сега работи отличноне се наложи смяната му ..... иухууууу

11 мнения
• Страница 1 от 1