ot m50 към м52
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ot m50 към м52
Здравейте колеги имам едно въпросче към вас лесно ли ще стане тази трансплантация мисълта ми е дали ще пасне моята скоросна кутия и други такива и ако м52-то е от 5-ца трябва да се сменя картера от м50 ще стане ли на м52 или не ? благодаря ви за отговорите
И издръжливи ли са тези мотори става вапрос за м52б28 на турбо конверсия

Re: ot m50 към м52
archie написа:Здравейте колеги имам едно въпросче към вас лесно ли ще стане тази трансплантация мисълта ми е дали ще пасне моята скоросна кутия и други такива и ако м52-то е от 5-ца трябва да се сменя картера от м50 ще стане ли на м52 или не ? благодаря ви за отговорите
Баце що се мъчиш,дай ми го аз да му бера гайлето.

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
на турбо незнам но като си е атмосверка няма такав мотор много е як и много читаво вари но за турбо ша каже лудия колко ще е издражлив 

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
archie написа:благодаря за отговорите но ако може малко по конкретно лапите савпадат ли скоростната кутия от м50?
Скоросната кутия мисля че ще ти пасне щото при М50Б20 на М50Б25 си пасва без никакав проблем и колата става по пъргава с тая кутия от 20-ка
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
archie написа:благодаря за отговорите но ако може малко по конкретно лапите савпадат ли скоростната кутия от м50?
не мисля че ще има проблем с кутията или лапите на моторатой коша си е един и сащ и при 1.6 и при 3.2 примерно ,мотора като си го земеш с лапите трябва да си легне перфектно

- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Re: ot m50 към м52
archie написа:Здравейте колеги имам едно въпросче към вас лесно ли ще стане тази трансплантация мисълта ми е дали ще пасне моята скоросна кутия и други такива и ако м52-то е от 5-ца трябва да се сменя картера от м50 ще стане ли на м52 или не ? благодаря ви за отговорите
Баш тоя за турбо НЕ...ас бех питал лудиа гсм,той ми го каза...

Момчета вече двигателя е на лице и е американски с чугунен блок така че всеки савет и информация е добре дошла имам още няколко въпросчета та мотора е от е46 взех го с лапите дали ще паснат те и картера на е36-цата и дали маховика от м50 ще пасне на м52-ката и ако може някой да ми каже от каде мога да си купя книга за тоз двигател било то за тройка или петица няма значение та да прочета малко много ще съм благодарен ако някой ми направи тази услуга да ми прати книгата с наложен (ако има такава) ще черпя крагчета като стане
другия вапрос някаде бях чул че смукателите от м50 били по добри дали да си играя да препасна моите.И пак казвам всякакви савети и инфо са добре дошли.

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ако искаш да смениш колекторите от М50В25 ще трябва да прехвърлиш
всички датчици и клапани от колектора на М52-ката.Иначе казват,че ефекта бил
15-18 коня без да се пипа ЕКУ-то.
всички датчици и клапани от колектора на М52-ката.Иначе казват,че ефекта бил
15-18 коня без да се пипа ЕКУ-то.
- bmwdriver
- старши ентусиаст