Менене на обороти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Менене на обороти
Здравейте на всички:)
Нов съм тук в форума.От няколко дена съм с БМВ 320и - 6 цилиндъра и ве4е имам проблем и той е следния-като взех колата реших да я закарам да ми сканират електрониката.Обаче нещо не можаха да я закачат и я оставих в сервиза да я гледат.Като отидох да си я вземам ми казаха,че колата е сканирана и всичко е перфектно само имало малка грешка на датчика за празния ход и те са я изчистили.Като запалих колата тресеше и искаше да угасне,а преди да я закарам стрелката на оборотомера не мръдваше.Ако има някой който може да помогне може да ми пише или да ми кликне на 08******** и аз ще ви се обадя.СПЕШНО ми е защото колата все още е в въпросния сервиз.Благодаря ви за търпението и се извинявам за дългоо съобщение.
Нов съм тук в форума.От няколко дена съм с БМВ 320и - 6 цилиндъра и ве4е имам проблем и той е следния-като взех колата реших да я закарам да ми сканират електрониката.Обаче нещо не можаха да я закачат и я оставих в сервиза да я гледат.Като отидох да си я вземам ми казаха,че колата е сканирана и всичко е перфектно само имало малка грешка на датчика за празния ход и те са я изчистили.Като запалих колата тресеше и искаше да угасне,а преди да я закарам стрелката на оборотомера не мръдваше.Ако има някой който може да помогне може да ми пише или да ми кликне на 08******** и аз ще ви се обадя.СПЕШНО ми е защото колата все още е в въпросния сервиз.Благодаря ви за търпението и се извинявам за дългоо съобщение.
Последна промяна jbankov на 03 Фев 2011, 12:52, променена общо 1 път
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
Тази тема е доста дъвкана Има много теми във форума А не си я вземай от срвиза докато не ти я оправат Винаги е имало скапани майстори
Не всичко което лети се яде
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
хмм
Здравейте момчета.Благодаря ви за това че сте писали.Вчера си я взех готова след като едно приятелче ги посети.Колата е в същото състояние каквото си беше,само дето ме побаркаха тия некадарници.Какво са направили -незнам.Излагахаме 4е имало гре6ка внякакав датчик и след като са я оправили сега е добре.Изобщо не съм се разправял взех си колата и с 200 от там.Тоя сержиз трябва да го бомбандират.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
А така братле и повече там НЕ
Те може наистина да са забравили някой датчик да закачат и много ясно че ше ти кажат, че е имало грешка "и са я оправили"

Те може наистина да са забравили някой датчик да закачат и много ясно че ше ти кажат, че е имало грешка "и са я оправили"

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Почти всички сме попадали и всеки мисля,че може да разкаже по нещо за маисторите на които им трябва пластичен хирург за да им иската ръцете от гъза.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
8 мнения
• Страница 1 от 1