сериозен проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
сериозен проблем
от няколко дни ми задържа предното колело грее и е страшен смат на феродо днес смених маркуча мислех че се е затиснал но пак си е същата работа изглежда цилиндарчето се ебава ако някои е имал подобен проблем нека да помага благодаря предварително
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Със сигурност цилиндърчето ти е запекло.Със БМВ-то несъм имал такива пролеми, но с предишните коли си беше редовно.Най-добре си вземи ново, но ако искаш да минеш метър свали старото и го раздвижи хубаво.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- Иван Ватев
- Потребител
-
Аз имах подобен проблем,но с AUDI.Смених накладки и след около 2 месеца ми блокира едното колело,свалих накладките и запилих металният корпус на накладките там кадето контактуват с челюста на спирачният апарат и се оправи.Пробвай,може да ти помогне,ако си сменял накладки скоро разбирасе.
Re: сериозен проблем
ivan_316i написа:от няколко дни ми задържа предното колело грее и е страшен смат на феродо днес смених маркуча мислех че се е затиснал но пак си е същата работа изглежда цилиндарчето се ебава ако някои е имал подобен проблем нека да помага благодаря предварително
И аз имах същия проблем. При мен беше запекло цилиндърчето, с хубаво раздвижване, почистване на гуменото уплътнение и смазване се реши проблема.
Другия ти вариант е да си видиш маркучите да не са запушени и да ги сменяш.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Както е задържало развии маркуча от цилиндърчето и ако се освободи значи е маркуч,а ако не се освободи е цилиндърче.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
Re: сериозен проблем
Мишел написа: с хубаво раздвижване, почистване на гуменото уплътнение и смазване се реши проблема.

И не забравяйте при тези манипулации да НЕ ползвате петролни продукти както и WD-40, коресилин и т.н.
Всички гумички в спирачната система не са "маслоустйчиви"

0898578595
- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
Аз имах такъв проблем преди около месец Раздвижвах го ама се оправи само за около 10 км Наложи се да извадя цилиндърчето зачистих го с водна шкурка 2500 И за сега всичко е ок Ти казваш че си сменил маркучето за да си сигурен че няма запушване като го отвиеш и ако потече масло не е запушено
Не всичко което лети се яде
- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
9 мнения
• Страница 1 от 1